Ekleme: başladı yayın Diğerleri umrumda değil, Erlik için izlenir, doğru bilgiler ve ayağı yere basan yorumlar yapıyor. ![]() “Purplebixi, Jahrein, Erlik, Buraksakinol ve Cavs, yarın 17.00’da seçim özel yayını gerçekleştirecek.” https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1662467630492446722< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 28 Mayıs 2023; 17:52:7 > |
Purplebixi ve Erlik yarın 17.00’da seçim özel yayını gerçekleştirecek- YAYIN BAŞLADI, burhi de geldi

-
-
Bize ne bundan? Bunlar kim?
-
Boş muhabbet tayfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yayını takip ediyorlar. Ben gelişmeleri burdan takip edeceğim. 1. Turda 250 bin kişi bu yayını izliyordu anlık
Boş muhabbet adamı değiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ysp tayfası karalamaya çalışıyor :D
-
Bunlar kim ya fenomenlere niye prim veriyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jahrein' i tanımıyor isen sen sanırım mars ta yasıyorsun
-
erlik e ait çok fazla video seyrettim. anlatım ve özellikle almanca telaffuzu çok çok hoşuma gidiyor
lakin aklıma sürekli takılan bir soru var
bu belgelere nereden nasıl ulaşıyor ?
kimi belge gizli devlet belgeleri - özel anlaşmalar vs vs.. bunları videoları içinde gösteriyor ama gösterdiklerini de kareyi durdurup oluyan ve anlayan.. daha sonra da o belgelerin doğruluğuna bakan oldu mu hiç ?
o kadar çok belge döküman gazete küpürünü ardışık koyması da çok ilginç.
sade bir vatan olduğunu söyleyip sürekli bir yerlerden bir şeyler bulup çıkartması ne kadar sade vatandaş??????? dabiki tüm gösterdiklerinin gerçek olduğunu kabul edersek
anlattıklarının hepsi yanlış demiyorum ama doğruluğu da şüpheli
bundan gaza gelip tip yöneticilerine babala açık mikrofon'da yılmaz güney için soru sorduğunda rengi değişen bayana da acıdım doğrusu
bu tür popüler kişilerin çok da şeffaf olduklarını düşünmüyorum.. bu benim septik olmamdan kaynaklanan bir sorun olsa da yine de her gösterilen her söyleneni doğru kabul etmek HATA
yani....
-
Of bilader komplona edeyim, herifin tüm kaynaklarını açık açık verdiği, üzerine nasıl araştırma yaptığını uzun uzun anlattığı iki videosu var ayıptır ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 28 Mayıs 2023; 16:4:31 > -
"Şurada yanlış dedi, doğrusu bu" diyemeyeceğine göre, böyle yorumlar yazıyorlar genelde.
-
kurduğun cümle hoş değil
edet o video yu da seyrettim ama
düzgün bir dil ile anlatacak isen eğer
sade bir vatandaş gizli devlet belgelerine nereden nasıl ulaşıyor ve o video karesini durdurup o belge dediklerinde yazılanları okudun ve anlayabildin.. sonucunda doğruluğunu araştırdın mı ?
şahsen ben okuyamadım birç çok belgeyi.. o dili anlamamak ayrı.. harflerin tanımlaması zor
komplo konusu..
ben septik biriyim. bunun komplo ile alakası nedir ?
ne sana nede bir başkasının söylemine inanmam için bir gerekçe söyle ?
-
Adamsan sen çık yayın yap. Bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ULAN senin gibi konuşmasını tartışmasını bilmeyenlere söylenir
daha tartışmasını veya karşındakini ikna etmesini bilmiyorsun
önce konuşmasını hitap etmesini öğren
-
Sen kimsin? Adamlığımı sorgulamak sana mı kaldı? Doğru düzgün konuşmayı öğren insanlarla babanın oğlu gibi milleti savunmak sana mı düştü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hahahahahaha önüme çıkan her komplocu hateri ikna etmeye çalışacak zamanım yok, olsa da denemezdim zaten. Kaynak atınca nasıl da ağlayıp kudurmuşsun
-
Kes sesini ve yerine otur. Sıfır !
-
Blok boşşşş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben buradan takip etmeyeceğim ama en azından alternatif bir yayın organı
Arkadaşın da tepkisi haklı.
Madem senin muhabbetin çok daha iyi sen yayın aç seni de izleyelim
En Beğenilen Yanıtlar

Boş muhabbet tayfa
|
Her yayını takip ediyorlar. Ben gelişmeleri burdan takip edeceğim. 1. Turda 250 bin kişi bu yayını izliyordu anlık
Boş muhabbet adamı değiller |
Adamsan sen çık yayın yap. Bekliyorum.
|
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- şark kurnazı ne demek
- yetmez ama evet
- banu avar hangi partili
- dmsf holding
- kapanan hat nasıl açılır
- doa geri dönüşüm
- adıma şirket var mı sorgulama
- hyundai tucson engelli fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X