Şimdi Ara

Puro içme sanatı 🚬

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konu dışı bölümünde puro sanatı bulamazsınız, tanesi 120 150 tl olan puro'ları içecek ağız yok...

Facebook'ta bir gruba girdim puro ile alakalı içenlerin çoğu zengin adamlar bir baktım adam benim maaşım kadar ve fazlasına puro içiyor 1 ayda gruptan çıktım orta halli olsan bile alamassın bu mereti her hafta sonu 1 tane içeyim desen en kötü 400 500 tl para ayda 4 tane puro. :) Birde türkiye'de satılanların %90'o sahte ancak ya yurt dışına gidince alacaksın yada duty free'den. İlla içecem diyorsan toscanello kutusu 50 tl 5 tane var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Hocam konu dışı bölümünde puro sanatı bulamazsınız, tanesi 120 150 tl olan puro'ları içecek ağız yok...

Facebook'ta bir gruba girdim puro ile alakalı içenlerin çoğu zengin adamlar bir baktım adam benim maaşım kadar ve fazlasına puro içiyor 1 ayda gruptan çıktım orta halli olsan bile alamassın bu mereti her hafta sonu 1 tane içeyim desen en kötü 400 500 tl para ayda 4 tane puro. :) Birde türkiye'de satılanların %90'o sahte ancak ya yurt dışına gidince alacaksın yada duty free'den. İlla içecem diyorsan toscanello kutusu 50 tl 5 tane var
    Hiç sigara içmedim fakat puro elime geçerse denemeyi düşünüyorum hocam. Hani ayda 1 tane keyif için puro da ömrümü 3-5 yıl kısaltacaksa kısaltsın napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hiç sigara içmedim fakat puro elime geçerse denemeyi düşünüyorum hocam. Hani ayda 1 tane keyif için puro da ömrümü 3-5 yıl kısaltacaksa kısaltsın napalım.

Alıntıları Göster
    Ayda 1 taneden birşey olmaz, yanlız cuba veya noncuba purodan meyve aroması bekleme genelde aromaları kahve,odun,sedir ağacı şeklinde oluyor. Türkiyede ankara ve istanbul'da orjinal satan bir er dükkan var diye biliyorum harici kimseye bulşma %90'ı sahte. Tane başına 100-150 tl arası ayrıca gazlı çakmak ile yakmaman gerekir kibrit veya elektrikli çakmak kullan. Ben toscanello içiyorum normal puroya verecek param yok bekar olsam belki ayda 2 tane alırdım, günde 2 günde 1 tane içsem ayda 2.000 tl para yapıyor :) Yurt dışına gidip gelen biri olrusa ki şu an zor ona aldırt duty fre'den iç pazara bulaşma.
  • quote:

Ayda 1 taneden birşey olmaz, yanlız cuba veya noncuba purodan meyve aroması bekleme genelde aromaları kahve,odun,sedir ağacı şeklinde oluyor. Türkiyede ankara ve istanbul'da orjinal satan bir er dükkan var diye biliyorum harici kimseye bulşma %90'ı sahte. Tane başına 100-150 tl arası ayrıca gazlı çakmak ile yakmaman gerekir kibrit veya elektrikli çakmak kullan. Ben toscanello içiyorum normal puroya verecek param yok bekar olsam belki ayda 2 tane alırdım, günde 2 günde 1 tane içsem ayda 2.000 tl para yapıyor :) Yurt dışına gidip gelen biri olrusa ki şu an zor ona aldırt duty fre'den iç pazara bulaşma.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam , geçen gün videodakilerin devamı olanları da izlemiştim. Bütün puro içme raconunu öğretmiş sağ olsun videoyu çeken. Ankara'da biraz araştırırsam bulurum sanırım. Eyvallah hocam tekrardan. Bir de şeyi sorucam bu sağda solda hani tane başı 3-5 liraya purolar oluyor onların olayı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Teşekkür ederim hocam , geçen gün videodakilerin devamı olanları da izlemiştim. Bütün puro içme raconunu öğretmiş sağ olsun videoyu çeken. Ankara'da biraz araştırırsam bulurum sanırım. Eyvallah hocam tekrardan. Bir de şeyi sorucam bu sağda solda hani tane başı 3-5 liraya purolar oluyor onların olayı nedir?

Alıntıları Göster
    Bende ankara'dayım sana tavsiyem tobacco shop'larda veya tekelcilerde toscanello limoncello t06 kodlu olanını al bir dene 50 tl fiyatı var 5 adet . Ayrıca güvenilir olarak lanse edilen bir dükkan var adı 'Habanos Lounge 312 Boutique' buraya bakmanı öneririm açıksa. Bende çok aradım ama bıkkınlık geldi iç pazarda instagram veya sitelerde %95'i sahte bu mereti gerçekten içenler zengin ve durumu iyi insanlar hep yurt dışından alıyorlar veya hava alanı dış hatlar duty free'den çok araştırdım işin içinden çıkamadım dediğim gibi bunu içenler ayda sadece 2-3 bin tl buna para veriyor.
  • Ben hiç bu tür şeyleri kullanmadım. Kafa mı yapıyo bunlar ne yapıyo.
    Puro içen abiler vardı çalıştığım yerde güzel kokuyodu vanilyalı çikolatalı falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tütünsüz zararsız sigara
    15 yıl önce açıldı
    sigara puro
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Albert Helmann kendisini severek izliyorum ama tütünü bırakmasını isterdim saglıgı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Ben hiç bu tür şeyleri kullanmadım. Kafa mı yapıyo bunlar ne yapıyo.
    Puro içen abiler vardı çalıştığım yerde güzel kokuyodu vanilyalı çikolatalı falan.
    Kültürdür, sigara gibi içine çekilmez ortalama içim süresi 30 dakika sürende var 2 saat'te... Ağızda dumanı tutulur üflenir aromaları genelde kahve,odunsu olur ortalama bir adet puro fiyatı 100-200 tl arasındadır. Humidor almakta gerekir nemlendirici kabini sedir ağacından yapılır genelde kuru bir puro tüm değerini kaybeder. Sigarillo olarak backwoods,rock,che marka tütünler iç pazarda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 11 Mayıs 2020; 16:13:25 >
  • quote:

Kültürdür, sigara gibi içine çekilmez ortalama içim süresi 30 dakika sürende var 2 saat'te... Ağızda dumanı tutulur üflenir aromaları genelde kahve,odunsu olur ortalama bir adet puro fiyatı 100-200 tl arasındadır. Humidor almakta gerekir nemlendirici kabini sedir ağacından yapılır genelde kuru bir puro tüm değerini kaybeder. Sigarillo olarak backwoods,rock,che marka tütünler iç pazarda mevcut.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam bilginiz için. :)
  • quote:

Hocam konu dışı bölümünde puro sanatı bulamazsınız, tanesi 120 150 tl olan puro'ları içecek ağız yok...

tanıdığım puro satıcısı var tanesini 150 eurodan satıyor yani hakikisi odur.insanın içesi geliyor ama çok para
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Mantarımın başı seni ne boş adamsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HiçkimseninHiçbirşeyi H kullanıcısına yanıt
    En azından hiç bir şey değilim.

Boş adamsın kardeşim saygılar

• HiçkimseninHiçbirşeyi H kullanıcısına yanıt
    Boş adamlara saygılar diyen de ne bileyim.

Aynen

• T14 Elma ve tarçın

Puro içme sanatı 🚬

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Sizde puro sanatçılığı seziyorum. Tavsiye ettiğiniz fazla acı olmayan puro var mı?

Toscanello limon alın hocam t06 kodu 50tl 5 adet var...

Normal puro bütçemi sarsıyor bunun içimi 30 dk sürüyor ve aroması hoş.

Toscanello’yu araştırın şu günler tatmin eder normalde bir adet puro bunun 3 paket fiyatı kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 11 Mayıs 2020; 18:48:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.