Şimdi Ara

PureView 808 ile takaslık Xperia S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmakta olduğum Sony Xperia S'i, Nokia PureView 808 modeli ile takas yapmayı düşünüyorum. Cihazın kendisi son derece sağlam olup, ekranında kılcal çizikler vardır. Kasasında da zamana bağlı ufak çaplı aşınmalar ve çok çok çok hafif bir düşme ezilmesi mevcuttur. Bunun dışında donanımsal hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Yurtdışından Eylül ortasından getirtilmiştir, sarı lekesi yoktur. Telefonun rengi beyazdır.

Yakın bir zamanda aldığım iPod Touch'ın tüm "akıllı telefon" işlevlerini üstlenebilmesi ve Xperia S'i sadece fotoğraf çekimi + Wireless Hotspot olarak kullanmaya başlamış olmamdan dolayı, artık pek de gerek duymadığımı farkettim. Bu sebepten dolayı kamera ağırlıklı Nokia PureView 808 ile takas yapmak istiyorum.

Forum dışına takas gerçekleşti.

Şartlarımı açık ve net bir şekilde yazdım. İlgilenen arkadaşlar buyursunlar. Yukarıdaki durumlardan farklı bir şey olmadıkça (ki ne olabilir bilemiyorum), pazarlık teklif etmeyiniz.

PureView 808 garantili fiyatları:http://teknofiyat.com/?search=pureview+808
    Xperia S garantili fiyatları:http://teknofiyat.com/?search=xperia+s (sayfa biraz karışık, 1258 TL'den başlıyor an itibariyle)

İyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 1 Ocak 2013; 21:50:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 4 ile takaslık galaxy s2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.