Bildirim
N9 Vs HTC ONE X
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam dalga gecmiyorsunuz degilmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dalga gecmek derken? arkadasim n9 guzel makine dedi kendisi kullaniyor. bana htc guzel geldi foruma sorayim dedim -
HTC One X kayıtsız cihaz, buna dikkat edin derim.
Pasaport kaydı yaptıramayacaksanız hiç bulaşmayın. Onun harici yurtdışından faturalı alınan HTC'lerin global garanti kapsamında Türkiye'de KVK garantisi altında olduğunu forumda bir arkadaş paylaştı.
Onun harici birisi elma birisi armut. "nokia'dan şaşmıcan biladeeer" kafasındaysanız, android ya da symbian işletim sistemleri hakkında pek bi bilginiz yoksa iyi bir araştırma yapın derim. Ben olsam One X ile N9 arasında kalmak yerine One X ile Samsung Galaxy S3 arasında kalırdım. -
At ile Eşeği karşılaştırmışsınız.N9'un One X'ten artısı yok.Sadece Ön tarafında kamerası var. -
One x -
burayi yikarlar yikarlar
Nokia standlarının önünden bile geçme htc one x varken.
Adam dalga geçiyor heralde. N9 güzel diyen arkadaşına da söyle intihar etsin beni yormasın.
-
Htc cok daha iyi ben one x alirdim. N9 da iyi tel otantik ama uygulama falan yukleyecekseniz bulasmayin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki One X. N9'un kıymetini ancak Debian tabanlı bir Linux bilgisayar kullanmış biri anlayabilir. Yabancı forumlara bakarsanız N900'ün bile hala ölmediğini görürsünüz.
bazı arkadaşlar n9 u ezmiş ama sonucta ne ıcın kullanacagında onemlı one x şarjına dıkkat et.
işletim sistemini iyi seç .android cok super işletim sistemi sanki goruyoruz sorunlarını. -
Kamera ne tarafta?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pRovido*
Adam dalga geçiyor heralde.N9 güzel diyen arkadaşına da söyle intihar etsin beni yormasın.
Kaç gün N9 kullandın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 7 Haziran 2012; 23:52:36 >
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-N9-vs-HTC-One-X bu linke bakman bile yeter
nokia lar ölüo artık
one x n9 ile kıyaslanamaz zaten onun ıcın hiç düşünmeden htc one x ;) -
yine buna benzer bir konu vardı ''n9 alınır mı symbian öldü artık'' yazan bir mesaj görmüştüm.
telefonu herkes donanıma bakarak almıyor. -
Bilader her sey senin kapasitene bagli , eger normal bir kullaniciysan tabiki one x ; ama bu islerden anlayan birisi isen n9 al. N9 bambaska bir dunyadir isletim sistemi meego ama icine android de kurabilirsin ve buyuk ihtimal %90 tizen de calisir bu cihazda. Hatta kendini cok kasarsan windows bile kurarsin ki ; kardesi olan n900 maemo sisteminde windows kurulmustu. Ayriyetten gercek multitasking keyfini sana sadece n9 yasatir! Ilk ciktigi zamanlarda bir videosu vardi youtube da adam arka planda 200 uygulama calistiriyordu cihazda gram kasma yoktu. Sen birak 200 uygulamayi htc one x te 30 program ac arka planda kesin makine perte cikar. Dedigim gibi eger telefonla ugrasmiyacaksan kesinlikle one x (bende s3 ve one x arasinda kararsizim) ama ugrasmayi seven bir adamsan n9 ;)
one x ile n9 kıyaslanamaz bile..
one x açık ara önde -
bence n9.
çoğu kişi telefon hakkında bilmeden yorum yapıyor. forumda hala bir çok kişi n9'u symbian kullanıyo sanıyor.
meego cidden çok hoş, android gibi bir sistem canavarından bıktım diyebilirim. uygulama eksikliği olmasa belle bile android i sollardı ama malum uygulamalar var androidde.
eğer telefonda çok oyun oynuyorsan htc. az oyun oynuyorsan(benim gibi) yada telefonda oyun oynamaktan çok zevk almıyorsan n9'u seç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X