Orjinalden alıntı: ozgurozgel 4,5 k hp ye heluksal pasifini max yapınca 6k yı geçen hp mi ya kusura bakma ama bence senin bir matematik hesabı yapman gerekiyor. 80 level full int sword bir charda heluksal pasif max olduğunda 9,5k hp yi geçir (itemler 5 str 400 stamina olacak) dile benden ne dilersen
80 LvL pure intin 4732 HP si olur, heuksal pasif +1078 HP = 5810 HP. Ekipmanlara basılan full STR ler max 60 STR = toplam 159 STR, oldumu toplam HP 8677 ? Bunun üstüne ekipmanlara max HP 400 basıldı, buda verdimi 1200 HP? Toplam oldumu 9877, bide bunun üstüne 500 HP bot içtin, oldumu 10377 HP ?
yanlış hesaplama unutmazsam bir resim eklerim buraya
INT charlar hiçbir zaman ezik değildir. Aksine STR charlar eziktir. Neden mi ? Benden 5-6 LVL yüksek adamın elinden isyu yu çok rahat bir şekilde alıyorum. Neden mi ? üzerimdeki tüm elbiseler STR5 ve HP400 bende 1-2 LVL yüksek glavie cileri alıyorum tabiki sword ve kalkan ile...
Aşağıda şimdi kullandığım silah spear(kasarken spear kullanıyorum), sword kasada olduğu için gösteremiyorum, ve itemlerimden sadece bir tanesi diğerlerinin de aşağıdaki kafalıktan hiçbir farkı yok. Ezik char malesef STR charlardır...
ÖLÜMÜNE STR HYBIRD
HYBIRD FOREVER
STR BAYA GÜÇLÜ OLUYOR
lvl 50 full int can 3k lvl 61 hp 6k nsıl oluyo bu arkadaşlar yaa?
quote:
Orjinalden alıntı: _T3RM1N4T0R_
lvl 50 full int can 3k lvl 61 hp 6k nsıl oluyo bu arkadaşlar yaa?
61 lvlde pure intin olabilecek max HP si 7371dir ve 6k HP de gayet tabi yapılabilinir
o hp yi yakalamk için ne yapmak lazım tabi ben 36 lvl im bundan sonra ne yapmama lazım?
Charın soyunuk haldeki stat penceresini de koyarsan o zaman daha emin oluruz ''Pure INT'' olduğundan
quote:
Orjinalden alıntı: *siteci*
ÖLÜMÜNE STR HYBIRD HYBIRD FOREVER
Zaten str hybrid charla ölmekten başka yapacak bişeyin yok. -genelleme-
quote:
Orjinalden alıntı: Shenasi
quote:
Orjinalden alıntı: *siteci*
ÖLÜMÜNE STR HYBIRD HYBIRD FOREVER
Zaten str hybrid charla ölmekten başka yapacak bişeyin yok. -genelleme-
quote:
Orjinalden alıntı: csonmez
Charın soyunuk haldeki stat penceresini de koyarsan o zaman daha emin oluruz ''Pure INT'' olduğundan
buyrun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duamutef -- 6 Mayıs 2007; 2:20:22 >
ben bu işi anlayamadım. yav niye yalan söylesinki şimdi?. arkadaşım diye değil bu forumun genelinde böyle. pk2 midir nedir bişe çıkmış tamam güzel. ego tatmin etmek isteyen arkadaşlar çalışmalarını sürdürsün bu yönde forumda konularda açılsın. ama bu olaya inanmamak anlamsız. daha ne yapması lazım sizi inandırması için? o set üzerindeyken ve spearın pasifi açıkken bu çok normal. neyse bakalım. bende bu ilginç yorumları izliyorum. bu iş nereye varacak
böyle giderse setinde resmini koyulacak. duamutef sende resim koyma işini bi beceremedin
al ben koyayım senin yerine
Bence 2int1str hybird sword strcılerle oyun oynuyabılıyorsunuz hem daha cok zevkı cıkıyor ozaman oyuncak oluyorlar elımde
önceLikLe hepinize merhabaLar.. iyi oyunLar..
ßende int charr sahißiyim.. Herkezede tavsiye ederim.. tamam zevkLi ve daha hızLı kasarsın sp sorunun oLmaz.. heLeki farkLı gp de isen 10 günde ßeLini doğruLtur işin içinden sıyrıLırsın.. Ancak iş eğLenceLik oLayLarda mutLak ve mutlak gerekLi Char ßesLemesini (MP,HP) yapmaLısınız.. Ve taßiki düzgün ßir weapon oLması Lazım..
GeLeLim arkadaşLarın iddia ettiği Str gLavie Tek attığı gißi gißi ßenzetmeLere.. ßen daha önce gLavie Char da takıLıyordum.. 52 lvl de istediği int ve str oyuncusu geLsin yatmak ßiLmiyordu char. Üzeri çok düzgün itemLerden oLuşmakta idi.. ancak 54-55 Lvl ßir int oyuncusu 2 skiLde yatıraßiLiyordu.. Şu anda GuiLde 64 GLavie kuLLanan oyuncuLar var.. en iyiside sitemizde de satılmak üzere başlık açmış ( ßence hata yapıyor ), 67 int 3-4 charla farklı zamanda yaptığı pvp lerde yatırabiLdi.. Kimisini erken kimisi iLede uraştı.. ßende inanmadım iLk ßaktığımda ama kendim de yatırdım.. Ama 65 LVL lik ßir int Charada yattı.. ßu oLay sadece oyuncunun CharıyLa iLgiLenmesine ßakar.. MeseLa 73 Lvl im ve meg BaLance %97.. üzerimde sadece LvL ime yakın itemLer var.. ÖzeLLikLeri yok.. hiç te pvp ye çıkmam guiLdçe gırgır şamata yapmadıkça..
Burdan çıkan sonuç nedir; ßößürLenmeden anLamamız gerekirki.. Her oyuncu ßirßirini yatırır-kaLdırır :)
Hepinize SaygıLar..
quote:
Orjinalden alıntı: 666omen
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
güzel char ama str glavie hala yıkamaz die düşünüom tabi sp yapmış bitirmiş gibilerinden şuana kadar 60 lvl int tekte aldım lvl 53 olmasına ragmen
naptın sen ya lvl 53 sün 60 inti tekte aldım tam tersi olmasın
valla ya istersen 60 az ooldu şöyle 80 olsun da pvpnin zevki çıksın hemen alıyon :D olmuyo böyle
quote:
Orjinalden alıntı: aLcap0ne
önceLikLe hepinize merhabaLar.. iyi oyunLar..
ßende int charr sahißiyim.. Herkezede tavsiye ederim.. tamam zevkLi ve daha hızLı kasarsın sp sorunun oLmaz.. heLeki farkLı gp de isen 10 günde ßeLini doğruLtur işin içinden sıyrıLırsın.. Ancak iş eğLenceLik oLayLarda mutLak ve mutlak gerekLi Char ßesLemesini (MP,HP) yapmaLısınız.. Ve taßiki düzgün ßir weapon oLması Lazım..
GeLeLim arkadaşLarın iddia ettiği Str gLavie Tek attığı gißi gißi ßenzetmeLere.. ßen daha önce gLavie Char da takıLıyordum.. 52 lvl de istediği int ve str oyuncusu geLsin yatmak ßiLmiyordu char. Üzeri çok düzgün itemLerden oLuşmakta idi.. ancak 54-55 Lvl ßir int oyuncusu 2 skiLde yatıraßiLiyordu.. Şu anda GuiLde 64 GLavie kuLLanan oyuncuLar var.. en iyiside sitemizde de satılmak üzere başlık açmış ( ßence hata yapıyor ), 67 int 3-4 charla farklı zamanda yaptığı pvp lerde yatırabiLdi.. Kimisini erken kimisi iLede uraştı.. ßende inanmadım iLk ßaktığımda ama kendim de yatırdım.. Ama 65 LVL lik ßir int Charada yattı.. ßu oLay sadece oyuncunun CharıyLa iLgiLenmesine ßakar.. MeseLa 73 Lvl im ve meg BaLance %97.. üzerimde sadece LvL ime yakın itemLer var.. ÖzeLLikLeri yok.. hiç te pvp ye çıkmam guiLdçe gırgır şamata yapmadıkça..
Burdan çıkan sonuç nedir; ßößürLenmeden anLamamız gerekirki.. Her oyuncu ßirßirini yatırır-kaLdırır :)
Hepinize SaygıLar..
katılıyorum.int char zevkli amabi charın size oyunda zevk verebilmesi için skillerin açık olması lazım öyle bi yatır batır ya da ghost spear prince le nukeyler olcak değil.yani başka skiller açmanızı da(tabi kullanabileceğiniz) tavsiye ederim.bu aradastr int kapışması genelde çok kısa sürer ya int alır bir an önce ya da str critic atar:D.ama sonuç herşeye göre değişiyo.oyundaki laga,itemlere,sizin o anki dikkatinize becerinize,builte,skillere yani sonuç çok değişken.mesela ben int ya da str olsun hiç gfark etmez swordçuların zor yattığını sanardım.ama bi pvp ypaptım sword çuyla tek bir skill kullanıyorum tam 5 kez tek skille yatırdım ve hiç biri block yemedi.Char bu arada STR glavie.ama öte yandan bi ardakş var şu an 57 lvl STR glavie kendine çok güveniyodu ki ii bir buildi var ama itemler yetersiz sos bi sialhı yok mesela.intçi bi kılıççıyoa denkgeldi 7D 5li kobonun 5 i de block sonra ismini bilmediğim bi skill var sağlı sollu vuruyo onu yaptı o 2si de block.bi tek ghost spearp prince tuttu.ama adam bi nuke atıyo bizimkinin HPsin %70igidiyo :D (ateş nukesi)sonuç değişken.bu arada şunu da deneyerek öğrendik ful int biri sword+shield le nukeyle verdiği damage Glavie ile atıldığından daha az damage veriyo.yani nukelerde en iyi damage spearın en kötüsü swordun. belki biraz oynama olabilir ama durum bu.ama sword çunun da defansı çok ii oluyo bildiğimiz defans + yatırıp batırma + block.
STR FaN CLuP kuralım mı ?
bu charda gdf de takılıdır. itemlerde str int basılı ve heluksal pasifi 60 dır. itemlerde 9 str eksiktir. artık bir full int charın max. canını hesaplayın
EĞER BÖYLE DİYENLER VARSA GELSİN BAKSIN TOPİC İMDEKİ CHARA ALABİLİYORLAR MI BİR DAHA DÜŞÜNSÜNLER YORUMLARI LÜTFEN ORAYA YAZINIZ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme