Şimdi Ara

Pure Acoustics Dream77'de çızırdama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir aydır Pure Acoustics Dream 77 kullanıyorum. Aldığım günden beri Emma Shapplin tipi seslerde ve kaydın çok iyi olmadığı eski Türk filmlerindeki müzikler ve diyaloglarda ön sağ hoparlördeki tweeter çızırdıyor. Bu, radyo dinlerken de bazı istasyonlarda ortaya çıkıyor. Emin olmak için sol ve sağ hoparlörlerin bağlantılarını birbiriyle değiştirdim. Bu şekilde bağlayınca da yine aynı hoparlörde çızırdama oldu. Bunun için ne yapmamı önerirsiniz ? Aramızda Deram 77 kullanıp aynı problemi yaşayanlar var mıdır ?

Ben ilk olarak, sadece ön sağ hoparlörü değiştirmek için Kont ile temasa geçtim. Kont'un teknik servisindeki telefonlara bakan arkadaşlar daha markayı bile duymamışlar. Ürünü servise yollamam gerekiyor fakat yollarsam incelerken sağını solunu çizip sonra da problem yok deyip geri göndermelerinden korkuyorum. Daha önce hiç servise Dream 77 gelmemiş. Açıkçası ben servisin sorunu düzeltemeyeceğine eminim. Bence tek çare hoparlörü komple değiştirmek.

• Hop. ler iservise teslim ederken tutanak tuttur hasarsız ve çiziksiz teslim ettiğine dair. Servisten alırkende kontro ledersin bir problem olursa zaten degiştirmek zorunda kalırlar. Bu arada muhtemelen ürüne kontun kendi servisi bakmaz. İthalatçıya gönderirler diye düşünüyorum. Ama ithalatcı kontsa o zaman konuyla ilgili deneyimli illa birileri vardır orda korkma. Bi ürünü ithala edipte servisini vermemek gibi bişi soz konusu olmaz. Olurda deneyimsiz birileriyse servistekiler o durumda zaten ürününü direkt degiştirirler gibime geliyor.
  • Sorun şu ki servise kargo ile göndermem gerekecek, o yüzden çekiniyorum. Yalnız bir çıkış yolu buldum galiba. Bulunduğum şehirde tek bir Kont yetkili servisi var (hoparlörlere servis veriyorlarmış), gerçi Pure Acoustics markasını tanımıyorlar fakat onları eve çağırıp problemi yerinde gösterebilrim. Sonuçta yetkili servis olduklarından hoparlör için verecekleri kusurlu raporu geçerli olacaktır sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Vsx322 Center Düşük Ses
    3 hafta önce açıldı
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.