Şimdi Ara

pupa bilişim'den macbook alsam bilkom bakmak zorunda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz üzere bilkom apple'ın türkiye distribütörü.

bir macbook pro alacağım. aynı model bilkom'da 3000 lira civarındayken pupa bilişim'de 2300 lira.

pupa bilişim'den ürünü alsam bilkom distribütör olduğu için macbook'a garanti kapsamında bakmalı diye biliyorum. zaten iphone harici yurtdışı apple ürünlere de bakmak zorunda bildiğim kadarıyla. doğru mudur?

aranızda pupa bilişim ile çalışan oldu mu? ürünü direk mağazadan almayı planlıyorum.

pupa neden bu kadar ucuza satıyor, yurtdışı ürün mü satıyor acaba?

• neoorog kullanıcısına yanıt
    "pupa neden bu kadar ucuza satıyor, yurtdışı ürün mü satıyor acaba?"
    - tüm apple ürünleri yurtdışı üründür zaten, burada üretileni yok

"pupa bilişim'den ürünü alsam bilkom distribütör olduğu için macbook'a garanti kapsamında bakmalı diye biliyorum. zaten iphone harici yurtdışı apple ürünlere de bakmak zorunda bildiğim kadarıyla. doğru mudur? "
    - bir ürünü türkiyede satacaksan 2sene garanti vermek zorundasın, dolayısıyla pupa'dan aldığın her ürün 2sene garantili olmak zorundadır ve apple ürünlerinin garantisine burada bilkom bakar
    - amerikadan, almanyadan vs. ülkeden aldığın ürünler sınırlı garanti kapsamındadır, 1sene onada gene bilkom bakıyor
  • Bende Vatan'dan aldım 4400 e 15 lik retina pro ama bilkom garantili o da. Bu gibi kampanyalar bankaların destekleri ile yapılan kampanyalardır. Bilkom ibaresi bulunan her ürüne Bilkom bakmak zorundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"pupa neden bu kadar ucuza satıyor, yurtdışı ürün mü satıyor acaba?"
    - tüm apple ürünleri yurtdışı üründür zaten, burada üretileni yok

"pupa bilişim'den ürünü alsam bilkom distribütör olduğu için macbook'a garanti kapsamında bakmalı diye biliyorum. zaten iphone harici yurtdışı apple ürünlere de bakmak zorunda bildiğim kadarıyla. doğru mudur? "
    - bir ürünü türkiyede satacaksan 2sene garanti vermek zorundasın, dolayısıyla pupa'dan aldığın her ürün 2sene garantili olmak zorundadır ve apple ürünlerinin garantisine burada bilkom bakar
    - amerikadan, almanyadan vs. ülkeden aldığın ürünler sınırlı garanti kapsamındadır, 1sene onada gene bilkom bakıyor

yurtdışı ürün mü derken modelden bahsetmiştim hocam. md101tu/a türkiye için üretilen model dolayısıyla türkçe q klavye. yani ürünleri amerikadan paralel ithalat ile mi getiriyorlar yoksa türkiye distribütöründen alıp mı satıyorlar bunu merak ediyorum hocam. md101tu/a modelini sattıklarına göre türkiye distribütöründen almaları gerekiyor değil mi?

• neoorog kullanıcısına yanıt
    nerden aldıklarını bilemiyorum. ama vatan,teknosa,mediamarkt vs. alınan tüm ürünler 2sene garantilidir ve bilkom bakıyor

birde istanbul bilişimden alınanlar var, onlar garantisi benim bu makinanın diyorlar ve 2sene kendileri garanti veriyor (ilk bir sene uluslararası garantisi olduğu için bilkoma baktırabilirsin, ama 1sene dolduktan sonra sadece istanbul bilişimin teknik servisi ilgilenir)
  • Genelde İstanbul Bilişim'de değişiyor garanti veren firmalar ama daha çok İndeks Bilgisayar diye biliyorum.
  • Selamlar hocam.Beylikdüzü Marmara Park Apple Premium Reseller'da çalışıyorum. Ürünlerin bu kadar uygun olmasının nedeni Apple'dan kendimiz çekmemiz ...

Yalnız Pazar'a kadar alın , çünkü tüm fiyatlar artacak.Dolar oldu 1.94

Son olarak ; Eğer Beylikdüzüne gelebilirseniz , 2.299 TL üzerinden %3'lük bir öğrenci indirimi yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek bilgi : Ürünler INDEX & BILKOM olmak üzere ikiye ayrılıyor.Lakin INDEX VE BILKOM olmasında hiç bir fark yok - ki şuan benim çalıştığım yerde tüm PC'ler BILKOM - Ayrıca 195 TL'ye de Kasko yapılabiliyor - 1 yıl ÇALINMAYA / SIVI TEMASINA / KIRILMAYA / YÜKSEK VOLTAJA VS ) - ve bunlara destek veriliyor...

Bilgi için PM atabilirsiniz
  • Pupa Bilişim İndeks bilgisayar ithalatçısı ile çalışıyor. PUpa nın sattığı ürünlere Bilkom bakmaz... Pupa nın zaten ayrıca Apple yetkili teknik servis hizmeti kendi bünyesinde var.. Indeks Bilgisayar ın getirdiği Apple ürünleri aynı diğer ithalatçı Bilkom gibi Avrupa için üretilmiş seriden ve fabrika çıkışı Türkçe dil paketi içeren Türkçe Q klavyeli orjinal üründür.. İstanbul Bilişim denen üçkağıtçı firma ABD den getirdiği Apple ürünlerine kendileri Türkiye de dil paketi ekleyip klavyeyi değiştiriyorlar.. Makinanın her yanıyla oynuyorlar anlayacağınız . Uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Selamlar hocam.Beylikdüzü Marmara Park Apple Premium Reseller'da çalışıyorum. Ürünlerin bu kadar uygun olmasının nedeni Apple'dan kendimiz çekmemiz ...

Son olarak ; Eğer Beylikdüzüne gelebilirseniz , 2.299 TL üzerinden %3'lük bir öğrenci indirimi yapabilirim

kesin mi peki hocam?

ben ancak haftaya cuma gibi alabilecektim ürünü o yüzden sıkıntı yaşayacağım gibi. maalesef oraya gelme şansım yok. şu anda kayseri şubesi daha yakın bana. yaz sonuna doğru ancak istanbul'a gelme şansım olacak.

eğer haftaya fiyatlar artarsa yaz sonuna kalacak zaten alışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neoorog

quote:

Selamlar hocam.Beylikdüzü Marmara Park Apple Premium Reseller'da çalışıyorum. Ürünlerin bu kadar uygun olmasının nedeni Apple'dan kendimiz çekmemiz ...

kesin mi peki hocam?

ben ancak haftaya cuma gibi alabilecektim ürünü o yüzden sıkıntı yaşayacağım gibi. maalesef oraya gelme şansım yok. şu anda kayseri şubesi daha yakın bana. yaz sonuna doğru ancak istanbul'a gelme şansım olacak.

Dün toplantı yaptı , yöneticilerimiz bizimle.Pazar günü büyük ihtimalle fiyatlar artacak

• quote:

quote:

quote:

kesin mi peki hocam?

Dün toplantı yaptı , yöneticilerimiz bizimle.Pazar günü büyük ihtimalle fiyatlar artacak

toplantı fiyatlarla mı alakalıydı firmaya sordum net bir tarih yok diyorlar.

yönetici çalışanla fiyat toplantısı yapmaz ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesin mi peki hocam?

toplantı fiyatlarla mı alakalıydı firmaya sordum net bir tarih yok diyorlar.

yönetici çalışanla fiyat toplantısı yapmaz ki.

Peki hoca Pazartesi günü yeni ve eski kataloğu gönderirim size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.