Şimdi Ara

Punto mu Pejo 207 mi? (2008-2010) limit 50k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008-2010 limit 50 bin ile otomatik vites araç bakıyorum. dizel istemiyorum lpg'li bakıyorum.

aslında hangisinin temizini bulursam hemen alacağım. ama bu araçlar hakkında pek bilgim yok özellikle 207 hakkında forumda pek yorum bulamadım.
    punto ve 207 nin tüp uyumları nasıldır kronik sorunları var mıdır? alırken nelere dikkat etmeliyim bu araçlarda.

• bu araclara 50bin :( civi cıkmıs batmıs kanırtıyor.
  • 50 bin olan umarım km limitidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 77 bg punto lpg ile tam uyumludur sorun yaşamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn0wFlake S kullanıcısına yanıt
    Piyasa gerçekten çok kötü, çoğu kişi araba almaya karar verdiğinde fark ediyor bu durumu. 3 ay önce 31,750 ye getz aldım alırken yine buraya konu açmıştım eleştirmişlerdi :) geçen hafta 32 bine sattım. 5 bin km bindim. al satcı değilim fakat 2. el piyasası çok değerlendi.

temiz otomatik araçlar 50 bin tl den başlıyor. 10-12 yaşında temiz punto ve 207'ye 55bin tl yazan çok var sarı sitede. ucuz temiz düşürmeye çalışıyorum.

dün 50 bin liraya temiz bulduğum araç bugün satıldı. ilanda bir gün kaldı.
  • Punto 1.4 77 hp + LPG, 33.000 km kullandım. Şehiriçinde inanılmaz ekonomik, canını çıkarsam bile 9 litre lpg'den fazla yakmıyordu. Uzun yolda daha da ekonomik, 6 lt lpg'ye kadar düşüyordu fakat 100 km/s hızdan sonra içeri çok motor sesi alıyor. Malum 8v motor.

Punto'ların yedi sülalesinde "yolcu airbag kısmında çatlat veya kabarma" problemi vardır. Eğer bir Punto görürseniz ve bu durum yoksa, ya tamir edilmiştir, ya da henüz çıkmamıştır. Bir de "City Mod" elektrikli direksiyon olanlarda direksiyon problemi görülebiliyor.
  • 52 bin tl ye sunrooflu grande 1.4 fire s&s 2012 buldum aslında ama hiç pazarlık payı bırakmıyor satıcı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.