Şimdi Ara

PUNTO EVO 1.4 DYNAMİC MULTİAİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 2010 model 29000 de punto 1.4 105 bg dynamic multiair opsiyon olarak hi-fi ses sistemi,blue & me,tomtom navigasyon ön hazırlık gibi opsiyonu mevcut. aracı 24.500 tl ye almak üzereyim (bir miktar daha pazarlık payı war) ..Düşüncelerinizi alabilir miyim?aracın sadece sol ön kapısında derin olmayan bir çizik war.araç kaskolu. fakat sahibi aracı satacağı için boyatmamış.başka bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 30 Kasım 2010; 23:55:51 >

• vay be araç ıcın cok ıyı fıyat gercekten...

bu arada belirtmeden gecemıcem bende yeni kasa fıesta var 1.25 bundan 3 ay once satısa cıkardım aracı degıstırıcem dıye 24 bın tl ye yakın fıyat veren vardı vazgectım aracın 2. elı acısından benım ıcın sevındırıcı ama su fıyatlara bakıncada ınsanlar nasıl bu parayı verebılıyor demeden de gecemıyorum satmadıgım ıcınde kendıme bıraz kızıyorum....

motor cok guzel arac guzel donanım tatmınkar ıc mekan sınıfındakı dıger araclardan gerı kalmaz fıyat ıyı eger arac da temızse dusunmeye gerek yok derım....
  • Gerçekten bu fiyata çok iyi araba almış olursunuz. Tabi biraz daha pazarlık yaparsanız süper olur. Pazarlık yapmak sünnettir.
  • Çok iyi fiyat. Kaçırmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.