Şimdi Ara

Punto evo 1.3 multijet acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar. Ben 18 yaşındayım. Üniversite adayıyım. Eylül de Allah nasip ederse okumaya başlıcam. Okula rahat bir şekilde gidip gelebilmek için bütçe el verdiği sürece binebilecegim kaliteli ve konforlu bir arac bakıyorum. Tercihlerim arasında polo ve punto evo var. Burası punto sitesi olduğu için punto evo hakkında sormak istediğim sorular var size. Ben 2012 model punto evo 1.3 multijet almayı düşünüyorum. Bu aracı almadan önce dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? İkinci el almadan önce aracın neresine bakmam gereklidir? Bu aracın kronik sorunlari varsa bunlar nelerdir ve nasıl hallolmaktadır? Aracın servis durumu parça fiyatları nasıldır? Bu ve buna benzer konularda bana yardimci olacak abilerime şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler dilerim. Allah'a emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pardon punto sitesi yazmışım kusura bakmayın. Yazım hatalarım için özür dilerim.

• Servis ağı yaygın ve parçası ucuzdur,1.3 Multijet kendini kanıtlamış motordur sağlamdır,az yakar ama performansı çok iyi değildir.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Performans arayan biri değilimdir az yakması benim için daha çok önemli. Tabi yokuştada da çok bayılsın istemem. Bu aracın bir de 95 hp lığı varmış o olabilir performans isteyenler için.

• 75lik ler 5 ileri 95lik ler 6 ileri oluyormuş

• bomboş polo almaktansa punto almak daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto parasının arabası olup birde platform kardeşleri linea doblo 3 corsa d mcv gibi araçlarla aynı şasi ve platformdadır .
    Güvenlik olarak 5 yıldızlı bir araçdır.
    Motor seçeneği pek yoktur aslında en makulu 1.3 mjt tat verir araca performans dersen üzmez yakıt 5-6 litre yakar ş.içi kasa kemikli ve hep İtalyan montajlı bir araç kapılar selefi Getz 207 clio vb araçlara göre tok yol tutuşunda oldukça iyidir.
    İç mekan genişliği c hb araçlara yakın olmakla birlikte bagajda makul seviyede tasarımda ise göreceli olmakla birlikte sportiftir.
    Aracın birçok donanım seviyesi olmakla birlikte bu camiada en makbulü cam tavanlı dizel punto evo modeldir.
    Bu seride jantlar arka stop (led +light guide)
    Farlar ön konsol iç döşemeleri tamponlar gibi yenilikler getirdi kullanımı zevkli bir araçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • punto daha iyi seçim
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok açıklayıcı olmuş çok tesekkur ediyorum.

• Bende 2009 1.3 punto dizel var. İlk arabam oldugu icin gayette memnunum. İlk araba olarak puntoya binmek gercekten lüks geliyor bana cunku genelde biliyorsun sahinle, broadwayle acemilk atilir 😁 Az yakiyor ama performansi cokta iyi degil. Biraz hantal araba. He dersen ki bu sorun mu hayir degil. Uzun yolda yaptim hic bi sorun olmuyor. İlk araba icin gayette guzel arab. 2000 modem golfe binecegine en azindan eli yuzu duzgun puntoya binmek daha mantikli. Simdiden hayirli olsun

• yurtik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sagolun. Size de hayırlı kazasız belasız surusler diliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.