Şimdi Ara

Punk-Anarşizm ilişkisi. Lütfen bakın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Punk Rock ile ilgili bir şey soracağım sizlere yanlış anlamazsanız.

Punk güzel bir müzik türü ancak araştırmalarıma göre anarşizm'in müzik haline bürünmüş türüymüş. Yani bütün kuralları, toplumsal bütünleşmeyi ( din, aile, okul, devlet vs.) reddeden bir tür. Ha adam ateist'tir, deisttir, hristiyandır o beni alakadar etmez ben müziğine bakarım ama tehlikeli olansa punk'ta müzik sözlerinden de bütün reddediliş anlaşılıyormuş ve insanlara müzik aracılığıyla aktarılıyormuş. En kıl olduğum şey. Peki sizce ne yapayım bilgilendirir misiniz beni? Dinlediğim gruplar şunlardı.

Ramones
    Sex Pistols
    The Clash
    Green Day
    blink-182
    Fall Out Boy
    Good Charlotte
    Dropkick Murphys
    Billy Talent
    Paramore
    The Offspring
    Simple Plan
    Sum 41

lütfen yanlış anlamayın. Adamların neye inandığı veya inanmadığı benim için önemli değil ben müziğine bakarım ama bu bana göre yanlış düşüncelerini müzik yoluyla bana aktarmaya kalkarlarsa iş orada değişir. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 5 Aralık 2013; 13:58:12 >

• Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • Beni ilgilendirmez demişsin ama rahatsız olmuşsun. Punk 1 kültürdür , araştır sonra dinle . Benimseyeceksin ve rahatsız olmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Douglas Morrison

Beni ilgilendirmez demişsin ama rahatsız olmuşsun. Punk 1 kültürdür , araştır sonra dinle . Benimseyeceksin ve rahatsız olmayacaksın.

İyi oku dostum. Eğer müziklerine karıştırmazlarsa beni ilgilendirmez. Tabiki de bana ters gelen müzikleri. Sonuçta bana ters olan onlara göre doğru. Onu kastetmiştim. Yoksa yaptığı şarkının içeriği bana ters gelmiyorsa normal yaşantısı beni ilgilendirmez. Punk'ın kültür olduğunu biliyorum ve son derecede iyi araştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Beni ilgilendirmez demişsin ama rahatsız olmuşsun. Punk 1 kültürdür , araştır sonra dinle . Benimseyeceksin ve rahatsız olmayacaksın.

İyi oku dostum. Eğer müziklerine karıştırmazlarsa beni ilgilendirmez. Tabiki de bana ters gelen müzikleri. Sonuçta bana ters olan onlara göre doğru. Onu kastetmiştim. Yoksa yaptığı şarkının içeriği bana ters gelmiyorsa normal yaşantısı beni ilgilendirmez. Punk'ın kültür olduğunu biliyorum ve son derecede iyi araştırdım.

Müziklerine neden karıştırmasınlar peki ?
  • quote:

quote:

quote:

Müziklerine neden karıştırmasınlar peki ?

Karıştırabilirler ama eğer karıştırıyorlarsa bana uymuyor. O yüzden dinlemeyebilirim. Anlatabildim mi? Hani en azından Punk Rock'ın içeriği hakkında beni bilgilendirebilirseniz bu tür hakkında bilgi edinirim.

• Rise Against dinleyin çok anlamlı şarkıları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet. Anarsit olmayan punkci gormedim. Punk dinliyorsan spike mohawk da yapacaksin heryerine halka da taktiracaksin. zorunlun degildir ama belli ediyorlar kendilerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Evet. Anarsit olmayan punkci gormedim. Punk dinliyorsan spike mohawk da yapacaksin heryerine halka da taktiracaksin. zorunlun degildir ama belli ediyorlar kendilerini

Dalga mı geçtin ciddi misin anlamadım. Söylediklerinden her ikisini de çıkardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=hNTc47Qxa5s

Dinlemeye devam et hatta bu grubu da dinle
  • müzik zevkimiz uyuyor gibi sum 41'siz günüm geçmez salla gitsin

the all american rejects'ide dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Ciddiyim .

Anladım teşekkür ederim. Ben de öyle düşünmüştüm. Bayağı kararsız kaldım ne yapsam diye.
  • punk müziğin anarşisi tırışkadandır, dinle boş ver. gerçek anarşi istiyorsan:

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

punk müziğin anarşisi tırışkadandır, dinle boş ver. gerçek anarşi istiyorsan:

Tırışkadandır derken baba cahillime bağışla. Ayrıca ne bileyim bir tırsıyorum kararsızım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

punk müziğin anarşisi tırışkadandır, dinle boş ver. gerçek anarşi istiyorsan:

Tırışkadandır derken baba cahillime bağışla. Ayrıca ne bileyim bir tırsıyorum kararsızım.

özetle: punk'un özünde senin dediğin gibi anarşi mevcuttur ama "anarchy in the u.k." diyerek anarşi yapılmaz, cahil anarşisi gibi bir şeydir benim gözümde punk müzik (belli başlı anarcho-punk ve postpunk gruplarını bir yana bırakıyorum, bir de the clash'i). birçok punk grubunun enstrümanına hakim olamayışını ve müzikten bir halt anlamamasını es geçtim fark ettiysen, o başlı başına punk'tan nefret sebebi zaten. gerçek sistem eleştirisi progressive rock'tadır.

• Prog. Rock'ta da böyle bir şey var he. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Douglas Morrison kullanıcısına yanıt

@James Douglas Morrison bu yorumu 9 sene önce yapmıssın yasıyor musun bılmıyorum ama bana bu konu hakkında bılgı verır mısın yorumun dıkkatımı cektı

• ne için yardım istediğini anlamadım. arka plandan beynine anarşik düşünceler yüklerler diye mi korkuyorsun?  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.