Şimdi Ara

PUMA LIFT HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PUMA LIFT NASIL AYAKKABI KULLNANALAR VAR MI RAHAT MI ŞIK MI

PUMA LIFT HAKKINDA

Puma; hafif, ergonomik ve koruyucu olma özellikleri ile moda ve teknoloji dünyasındaki yenilikleri bir araya getiriyor. Ayakkabının uçurucu etkisi, koleksiyonun anahtarı Lite Injected Foam Technology L.I.F.T.’ten (Hafifletilmiş Köpük Enjeksiyon Teknolojisi) geliyor. ‘Puma L.I.F.T. Racer’; üst bölümündeki hava gözenekleri, ayakkabının orta tabanı ve üstünde kullanılan yeni EVA enjeksiyon yöntemi ayrıca sağlıklı ve çevreci oluşu ile kısa sürede kitlesini daha da büyüteceğe benziyor

PUMA LIFT HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnet54 -- 9 Temmuz 2010; 23:45:28 >

• puma basket modelleri daha güzel.bi bak derim

edit:basket ayakkabısı değil.ismi öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 9 Temmuz 2010; 23:47:53 >

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • UP BEYLER
    geçen bi ayakkabı aldım önleri soyuşdu aman diyim goç uzaklaşşşşş
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.