Şimdi Ara

Pulp Fiction'ı anlamadım (Ucuz Roman) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: Last Later

abartının önde gideni film çünkü, imdb gibi kolpa sinema sitesini takmayın film konusunda. shawshank redemption'da 1. olmayı asla haketmiyor, ona kadar ne filmler var.

bunu diyen insan sinema kültüründen anlamıyordur.
    filmde sadece senaryo önemli değildir. Pulp Fiction'da ön planda oyunculuk ve replikler vardır. Bu 2 unsur bile IMDB ki yeri hak ediyor. Shawshank redempiton'da bu unsurlara birde güzel bir senaryo ekleyip 1.ciliği hak ediyor.

gel seni yeriyim sinema kültürümle. popüler kültürün unsuru pulp fiction, fazlası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bu gibi filmler kült filmdir zaten, herkesin anlaması beklenemez.

tebrikler! dibe vurmaya biraz daha yaklaştın.
  • quote:

quote:

quote:

abartının önde gideni film çünkü, imdb gibi kolpa sinema sitesini takmayın film konusunda. shawshank redemption'da 1. olmayı asla haketmiyor, ona kadar ne filmler var.

filmde sadece senaryo önemli değildir. Pulp Fiction'da ön planda oyunculuk ve replikler vardır. Bu 2 unsur bile IMDB ki yeri hak ediyor. Shawshank redempiton'da bu unsurlara birde güzel bir senaryo ekleyip 1.ciliği hak ediyor.

gel seni yeriyim sinema kültürümle. popüler kültürün unsuru pulp fiction, fazlası değil.

popüler kültürün unsuru ne demek?

• filmi anlamamışsınız herkesin anlaması beklenemez diyenler, filmden neyi anlamamız gerekiyor onu da yazarsa sevinirim.Filmin verdigi bir mesaj yok zaten.Dün izledim ben de sevdim diyologlar orjinaldi.Bir kaç yerde aşırı güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 12 Ocak 2013; 23:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

quote:

popüler kültürün unsuru ne demek?

overrated demek.

ha bu arada ben kötü film demiyorum, imdb top 250'ye göre film değerlendirmek komedi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 12 Ocak 2013; 23:37:14 >

• sevmedim bende o dans sahnesi neydi güldüm bide yani zenci yani ahah yani hohohoho hahjiaşhkahişah

• Şurası bile yeter...
  • Oyunculuk ve konuşmalar 10 numara Olaylar karışık gösteriliyor ama birbirlerine güzel bağlanıyor. Sadece sonundaki müziği bile yeter
  • Zamanına göre iyi film olması. Öven arkadaşlar kusura bakmasın ama pulp fictionın puanını söylemeyelim ve 2000lerin kaliteli bir mafya filmiyle karşılaştırmalarını isteyelim hiç biri "bu pulp fiction kaliteli, zaten kült film gibi duruyo ya." demez zaten öyle bişey olamaz.

Pulp Fiction'ın izlenebilir, gideri var, ama başka bir eski Tarantino filmi olan Reservoir Dogsu (8 küsür puanı var bunun da) günümüz filmleriyle karşılaştırsak kimse Reservoir Dogs daha güzel demez. Ama Reservoir Dogs kült, niye bilmiyorum sinemacılık okumadım, bildiğim bir örnek var. bir yerden okuduğum kadarıyla o herkesin birbirine silah doğrulttuğu sahnesi bu filmden sonra popüler olmuş (bu filmde mi ilk defa kulllanılmış ondan emin değilim.)

Bence başka bir nedeni de o karmaşık ve bağlantılı olayların kullanılması, belki o zamanlar da böyle ögeler filmlerde kullanılmıyordu. Örneğin The Usual Suspectsteki "sürpriz son" günümüz mantığıyla çok sürpriz değil çünkü bu teknik bu filmden sonra birçok kez kullanıldı ama o zamanda ya yoktu yaygın değildi bu yüzden bu filmde üst sıralarda.

• quote:

+1
    aslında daha da fazla kelimeye gerek yok. defalarca izlenilse her seferinde yeni bir şey keşfedilecebilek bir filmdir pulp fiction internette biraz araştırma yaparsan çok şey kaçırdığını anlarsın ama önce kendin bi tekrar izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1
  • Türk Sinemasını taklit ediyorlar. Bizimkiler ne anlamsız filmler yaptılar 30 yıldır kimse anlayamadı:

Pulp Fiction'ı anlamadım (Ucuz Roman)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Shawshank Redemption mı haketmiyor? Yav he he.

ya sinema kültürü hakkında hiçbir fikri yok ya da dikkat çekmeye çalışıyor , alıntılamayın da gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Ocak 2013; 0:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film giriş gelişme sonuç kısmından oluşmuyor. hatırladığım kadarıyla gelişme sonuç giriş kısmından oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sinema kültürsüzlerinin Quentin Tarantinoyla imtihanı.

+1

rezervuar köpeklerini izleyende aynı tepkiyi verecektir eminim.
  • Kardeşim bu filmin yönetmeni Quentin Tarantino'dur. ve bu adam sıradan bir yönetmen değildir. ilk filminden itibaren standart gişe filmleri yapmaz, filmlerinin bir çoğu kült olmuştur. Pulp fiction'ın bu kadar sevilmesinin nedeni o yıllara göre harika bir kurgusu, olağanüstü oyuncu kadrosu ve performansları olması, senaryonun çok iyi olmasıdır. Jason statham'ın aksiyon filmleri kadar heyecan vermez sizlere anlaşılır bişey. ama ben 4 defa izlememe rağmen her sahnesinden ayrı zevk alıyorum. Tarantino'nun ellerinden öpüyorum.
  • quote:

aynen ha mesela recep ivedik ne güldüydüm Quentin Tarantino yapamamış demi gardaş

• vay arkadaş nası sevilmez bu film.. bu arada baya olmuş ben izlemeyeli çok canım çekti gece gece :D telefona atıpta yataktamı izlesem.

bide türkçe dublajıda çok iyidir bunun her ne kafar küfürler çevirilmemiş olsada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhaTheF.

quote:

aynen ha mesela recep ivedik ne güldüydüm Quentin Tarantino yapamamış demi gardaş

hee evet, quentin tarantino sinemacıları sizi. tarantino kötü değildir ama, taklitçidir, birçok japon üstadın filmlerini bir güzel harmanlar, ha güzel harmanlar ayrı konu.

ciddi bir birikiminiz yoksa benimle sinema konusunda tartışmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhaTheF.

quote:

hee evet, quentin tarantino sinemacıları sizi. tarantino kötü değildir ama, taklitçidir, birçok japon üstadın filmlerini bir güzel harmanlar, ha güzel harmanlar ayrı konu.

ciddi bir birikiminiz yoksa benimle sinema konusunda tartışmayın.

"shawshank redemption'da 1. olmayı asla haketmiyor, ona kadar ne filmler var."ne filmler var merak ettim izliyimde sinema kültürüm artsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.