Şimdi Ara

pull&bear dan aldığım kot 1 yıkamada böyle oldu [değişimi yaptırdım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pull and bearın ürünleri çok kötü hiç degilse bershkadan alın orası güzel
  • pull beardan hic birsey alınmaz hocam gecenlerde sweatshirt aldim bir yikamadi ustundeki yazilar soyuldu giymedim bir daha
  • değişimi bugün yaptırdım , bir sıkıntı çıkmadı
  • ben de pull bear dan öyle bi kot almıştım.belki de aynısıdır.bu kotlara birşey bulaştığında çıkarması çok zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

pull & bear dan jean mi alınır

nerden alınır hocam jean

Jack and Jones de süper kotlar mevcut şuanda zaten indirim var.

Hocam Jack jones de çok kaliteli bir marka değil ve kesim olarak pb bershkanın kotları daha hoş duruyor nedense.Tabi dediğiniz gibi tercih sebebi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

pull & bear dan jean mi alınır

nerden alınır hocam jean

Jack and Jones de süper kotlar mevcut şuanda zaten indirim var.

Hocam Jack jones de çok kaliteli bir marka değil ve kesim olarak pb bershkanın kotları daha hoş duruyor nedense.Tabi dediğiniz gibi tercih sebebi.

Kesinlikle hocam tercih meselesi meselsa j&j sun kesimleri 2 sene öncesine kadar farklı kotlar çıkartıyordu ve çok güzel kotlar vardı gerçi şimdide sadece sade normal kesim kotlar üretiyor ama yinede bana göre bershkadan yada pull&beardan iyidir diye düşünüyorum.

• Ben U.S Polo'dan alıyorum kotları. Daha önce Mavi'den alıyordum ama eskisi kadar iyi gelmemeye başladı. Polo'dan şu an memnunum fiyatları da ortalama bir kot fiyatında. Yani önerebilirim.
  • Şaka maka pull&bearı iyi bir marka sananlar var. İngilizce bir isim, güzel dekore edilmiş bir mağaza... Bizim milletimiz de iyi bir şey sanıyor ama gidin Lcw'den alın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Şaka maka pull&bearı iyi bir marka sananlar var. İngilizce bir isim, güzel dekore edilmiş bir mağaza... Bizim milletimiz de iyi bir şey sanıyor ama gidin Lcw'den alın daha iyi

Abartmışsınız hocam.Lcw collezione de facto gibi mağazlara kıyasla gayet iyiler bence.
  • Hicbirimiz urunun ustundeki yikama talimatini okumuyoruz bence sorun biraz da bizdden kaynaklaniyor pb hakkinda yorumum yok ama bershka ya laf yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pull&Bear kaliteli olmadığı gibi özgün ya da ucuz da değil. Aslında pek numarası yok geçen pantolon aldım ben de bi tane ama indirimdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Ucuz malın yahnisi... Ayrıca buz mavisi iğrenç bir renk nerde apaçisi varsa onda görüyorum

ya dayanamadım. ne kadar boş bir yorum atmışsın öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Şaka maka pull&bearı iyi bir marka sananlar var. İngilizce bir isim, güzel dekore edilmiş bir mağaza... Bizim milletimiz de iyi bir şey sanıyor ama gidin Lcw'den alın daha iyi

Abartmışsınız hocam.Lcw collezione de facto gibi mağazlara kıyasla gayet iyiler bence.

collezione değil ama lcw ve de facto ile denk kalite konusunda. hepsinden giydim, kalite konusunda en orta bütçeli en iyi marka jack jones bence. tabi diğerlerine göre fiyatı da yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.