Şimdi Ara

PUBG X Box One (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
3
Favori
23.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta sonu ücretsiz deneme olacakmış sanırım.
  • Oyun mükemmel ötesi teşekkürler Microsoft

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşuldu mu bilmiyorum ama ,

Ay bitmeden TEST SERVERİ geliyor XboX a ve Miramar Haritası bu standalone serverda stress test e maruz bırakılacak. Ayrıca test serverinde yeni araçlar ve silahların da olacağı belirtildi. (hangileri olduğu söylenmedi)

Test Serveri veya değil, Miramar da oynayabilecek olmak çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Konuşuldu mu bilmiyorum ama ,

Ay bitmeden TEST SERVERİ geliyor XboX a ve Miramar Haritası bu standalone serverda stress test e maruz bırakılacak. Ayrıca test serverinde yeni araçlar ve silahların da olacağı belirtildi. (hangileri olduğu söylenmedi)

Test Serveri veya değil, Miramar da oynayabilecek olmak çok iyi.
    Erangel'de bir yere kadar hocam. Gelsin artık Miramar'da gözümüz gönlümüz açılsın. Şöyle bir çöl havası alalım. Silahlar konusuna ek olarak bende kişiselleştirebilme özelliği gelebilir diye bekliyorum. Skin falan olabilir gibi geliyor. Güzel olacak güzel az daha sabır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

Erangel'de bir yere kadar hocam. Gelsin artık Miramar'da gözümüz gönlümüz açılsın. Şöyle bir çöl havası alalım. Silahlar konusuna ek olarak bende kişiselleştirebilme özelliği gelebilir diye bekliyorum. Skin falan olabilir gibi geliyor. Güzel olacak güzel az daha sabır :)

Alıntıları Göster
    Skinler gelecek ama şimdi değil,

PC test serverine de daha girmedi onlar ama düşünülüyor. ben yaz sonuna falan bekliyorum onu
  • arkadaşlar,
    yaklaşık 1 haftadır her gece 3-4 oyun oynuyoruz arkadaşımla beraber.
    henüz 1 (yazıyla bir) kişiyi bile öldüremedik.
    controller ile oynayamıyoruz, nedir bunun sırrı? dağlara taşlara ateş ediyorum hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar,
    controller ile oynayamıyoruz, nedir bunun sırrı? dağlara taşlara ateş ediyorum hep.

İlk defa oynuyorsaniz kol ile bu oyunda kullanmayi ogrenemezsiniz. Zaten fps sorunu var nisan almak problem. Tavsiyem cod battlefield gibi akici bir oyunda kol a iyice alismaniz sonrasinda pubg!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navy SEALs

quote:

arkadaşlar,

İlk defa oynuyorsaniz kol ile bu oyunda kullanmayi ogrenemezsiniz. Zaten fps sorunu var nisan almak problem. Tavsiyem cod battlefield gibi akici bir oyunda kol a iyice alismaniz sonrasinda pubg!

Alıntıları Göster
    konsolda çok oyun oynadım ancak fps sevmem ve oynamam genelde, onun için ilk defa oynuyorum diyebilirim.
    cod, battlefield gibi oyunları da pek sevmiyorum,
    pubg ile geliştiremez miyim kendimi? ciddi zorlanıyorum çünkü. dediğim gibi daha 1 adam bile öldüremedim :D

• quote:

konsolda çok oyun oynadım ancak fps sevmem ve oynamam genelde, onun için ilk defa oynuyorum diyebilirim.
    pubg ile geliştiremez miyim kendimi? ciddi zorlanıyorum çünkü. dediğim gibi daha 1 adam bile öldüremedim :D

Alıntıları Göster
    O zaman the division oyunu ile deneyim kazanin. Çünkü sizin aimi vs geliştirmeniz için adam görmeniz ateş etmeniz gerekli. Pubg de loot topla vs sonra adam gör uzun süre. Hemen ölüp tekrar kısa sürede çatışmaya gireceğiniz oyun olmalı. PC den geçme oyuncuyum bu şekilde konsolo adapte oldum. E baktiniz yok olmuyor o zaman alacaksınız xim apex klavye mouse..tavsiyem kola alışmaya bakin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    division bayaa oynadım aslında ama auto aim var ya onda, hep auto aim ile oynadım.
    evet aim e alışmak lazım bir şekilde.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    tabii ki geliştirebilirsiniz.

Şöyle deneyin. Her oyun, Military base- School - Hospital - mylta bölgelerine atlayın
    sizinle beraber birçok kişi de oraya inecektir. hemen silah bulun ve çatışmaya girin. ilk denemelerinizde siz bulana kadar belki sizi öldürecekler ama deneye deneye, onlardan hızlı olmayı, veya onların indiği yere göre taktik yapmayı ve birisi ile karşı karşıya kaldığınız da ne yapmanız gerektiğini? ne konularda hızlı davranmanız gerektiğini 2 günde öğreneceksiniz. Bu taktikle bir oyununuz 20 dk ücra köşede loot yapıp ilk adama yatmak yerine belki de her 5 dk da bir yeni oyuna başlayıp tekrar çatışmanızı sağlar.

Aim konusunda ise tek çare pratik. o nedenle oynayın oynayabildiğiniz kadar.

Başka bi oyunda çalışma konusuna katılmıyorum. BF1 ile Fortnite ile veya herhangi bi oyun ile bu oyunun controller dinamikleri çok farklı.
    Bi kere default hassasiyet inanılmaz yükek. ben bütün zoomlarda 3 e ve 2 ye indirdim mesela.

özetle, kalabalık yerlere inmekten korkmayın, sürekli çatışın ki eliniz alışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 13 Nisan 2018; 17:29:56 >

• Arkadaşlar merhaba;

Neredeyse her akşam bir kaç saat oynuyoruz. 4 kişiydik ancak bir arkadaşımız işleri dolayısıyla aramızdan ayrıldı.

Düzenli bir şekilde squad oyununa gelebilecek, tabiki mikrofonlu bir 4. arkadaş arıyoruz :)

Genelde tepeye oynadığımız için bir miktar tecrübeli bir arkadaş olursa daha memnun oluruz.

Düşünen varsa PM atabilir.
  • manyak gibi para verdim çok kötü oyun mobil deki bile bundan iyi kaplamalar
    çok geç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

manyak gibi para verdim çok kötü oyun mobil deki bile bundan iyi kaplamalar
    çok geç geliyor.

Xbox one x de boyle bir durum yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal bir pc de ve normal grafik ayarlardinda s/n de 60/120 fps akiciligi sunabiliyor konsollarda ise 30 fps oynayis tam bir iskence resmen kareler sayilabiliyor konsol alt yapisi degismeli, adamlar 15 senedir online oyunlarda 15/30 fps oynatiyorlar millete bu akiciligi öldürüyor.Birde simdi 4K getirdiler artik online oyunlarda 5/10 fps s/n de oynariz bu mu akicilik bumu 4K gercekciligi ? buna anca gülünür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

manyak gibi para verdim çok kötü oyun mobil deki bile bundan iyi kaplamalar
    çok geç geliyor.

Xbox one x de boyle bir durum yok..

Alıntıları Göster
    Son update den önce yoktu.

Şimdi silahlar indikten 3-5 sn sonra geliyor zemine....

one lardaki gibi, evler mağara gibi olup sonra düzelmiyor, herşey yerli yerinde, ama misal evlerin içindeki halılar, ilk indiğin an silahlar falan geç geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5C9D81039

normal bir pc de ve normal grafik ayarlardinda s/n de 60/120 fps akiciligi sunabiliyor konsollarda ise 30 fps oynayis tam bir iskence resmen kareler sayilabiliyor konsol alt yapisi degismeli, adamlar 15 senedir online oyunlarda 15/30 fps oynatiyorlar millete bu akiciligi öldürüyor.Birde simdi 4K getirdiler artik online oyunlarda 5/10 fps s/n de oynariz bu mu akicilik bumu 4K gercekciligi ? buna anca gülünür
    oyun game preview da özellikle 30 fps de tutuluyor. X de 4K 60 fps olacak, birçok oyun gibi. online oyunlarda 4K 10 fps ile falan oynamıyoruz zaten. hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum ama, biz BF1 i misal, 4K da çatır çatır oynuyoruz. en çetrefilli sahnelerde 52-54 lere düşüyor, üstü sabit 60 fps. Yapan yağpıyor yani. Konsolda değil sorun.

Bu arada kaçınızın evinde zaten gerçek 100 hz lik bi tv var o da ayrı konu... genel kullanıcıların tv leri 50 hz-60hz arası paneller olur ki, daha yüksek fps yi zaten oyun verse bile göremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Son update den önce yoktu.

Şimdi silahlar indikten 3-5 sn sonra geliyor zemine....

one lardaki gibi, evler mağara gibi olup sonra düzelmiyor, herşey yerli yerinde, ama misal evlerin içindeki halılar, ilk indiğin an silahlar falan geç geliyor.

Alıntıları Göster
    Dün çektiğim video var öyle bir durum olmadan oynuyorum konsolumun modeli de Xbox One X..ama sana oluyorsa bu şekil gerçekten sıkıcı bir durum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • game preview ayağına milleti .. yapıyorlar.
  • quote:

Dün çektiğim video var öyle bir durum olmadan oynuyorum konsolumun modeli de Xbox One X..ama sana oluyorsa bu şekil gerçekten sıkıcı bir durum..

Alıntıları Göster
    çok sık olmasa da , eskiden hiç olmadığından şimdi dikkatimi çekior. Özellikle ilk inişim apartmanlara veya school a ise, damdaki silahları 3-4 sn sonra görüyorum. bu da ölüm le yaşam arasındaki çizgi gibi :P Apartmanlarda ise aşağı indiğimde halı vs geç geliyor.

neyse düzelcek sanırım :P

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.