Bildirim
PUBG (Steam) BAN kolleksiyonum. Bunların canını yaktım.. Kurban listem.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Ortalama bende oyuna girdiğimde 2-3 kişi hallediyorum ama bitmiyor ş.refsizler. Hala çok fazla hileci var. Özellikle geri tekme işindeki macrocular çok sıkıntı oldu artık. -
-
Wall hack halen kullanılıyor. Çevresi 4 duvar olan binanın içerisinde duvardan vuruyor nooblar.
Birde sanırım nerede olduğunuzu görüyorlar hile ile. Texture'ların arkasını görüp bombaları peşpeşe sallıyorlar. Etrafta çıt çıkmadığı halde hile ile yer tespiti yapıyorlar.
Bir ara 2. monitörü kullanıp diğer oyuncuların yerini tespit radar hilesi vardı. Umarım o saçmalığın önüne geçilmiştir. -
senin TrashG oynadığın zaman kadar benim cs go'da banlattığım aimbot,wh,spinbot var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
Hikaye ya geçen adamı raporladım ban yememiş hala oynuyor :D bide mail atıyorum görüntü death cam videosunu aldım :) duvardan izliyor sıkıyor -
-
-
-
-
-
-
-
adam tek başına oyunu ayakta tutuyor:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X