Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
39
Favori
238.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu oynamak güzel histi ama cılkı çıktı emulatör olayını bitirmeleri lazım oyunu parayla masaüstünü almayan ne kdr kişi varsa mobil versiyonu beleşe oynuyor tabi. Hem o hem de masaüstü oyuncusu herzaman daha hileye yatkın ama Mobil kullanıcısı royal pass alacak diye bitirmiyor bu Çinli aç gözlü şirket Başka battle royale oyunlar var meraklısı onlara yönelsin denemedim ama güzel gözüküyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tencent Emülatör'ün performansından sıkılan, yeni arayışlara giren var mı arkadaşlar? FPS sabitlense bile yetecek bana ama sabit durmuyor işte. Klasik Tencent GB donmaları oluyor hep. Onlarca alternatif ismi gördüm fakat canlı kanlı deneyen forum üyelerinin önerilerini almak istedim. Konu içerisinde bulamadım bir şey "konu içinde ara" tuşuyla bakarak. O yüzden buradan soruyorum, alıntılayarak veya özel mesajla yazarsanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar, 1 aydır pubg mobile oynuyorum. Telefonum xs max. Fakat kendi konuşmalarımı kendim duyuyorum. Çok can sıkıcı oldu oyunu bıraktıracak bana. Çözümü bilen varsa yardımcı olun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Pubg gibi büyük bir oyunun hileleri engelleyemediğine inanmıyorum ya ben. Pc sürümünde hile vardı, adamlar çözdü o işi PC sürümünde. Mobile sürümü çözemiyorlar, bence çözmek istemiyorlar. Habire kıyafet getiriyorlar. Adamlar ban yiyince 2 dk sonra yeni hesap açar. Bugün arka arkaya 3 kez eşlide hile geldi adamlar uçuyor. Oyun zevki kalmıyor.. Bıraktım kasmayı yazık resmen.
    bilerek engellemiyorlar hiç'te bir şey yapmıyorlar büyük tepkiler gelene kadar.

clash of clans pokemon go gibi devasa oyuncusu olan oyunlar'da hileye denk gelemezsiniz ömrü max 10 gün veya 1 aydır ki kullananları'da banlarlar.

güzelim fikirde ki oyunu mahvettiler giresim bile gelmiyor telden gireceğim pcden giren adam hile açıp dalacak keske sadece pc'den girse tamamen para tuzaklı bir oyun can sıkıntısına 3-5 günde bir takılıyorum yalnızca.

ve @tuuruls emulatorun performansı kötü ise ve yine pubg oynamak istiyorsan Smartgaga adında bir emülatör çıktı 60 fps pubg mobile oynatabilen tek emulator şuan'da kendisi 4 çekirdek işlemci 4 gb ram verilebiliyor ben 50-60 arası fps aldım 4930k extreme i7 ve gtx 970 ile.

• OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    Not Found
    The requested URL was not found on this server.

hatası veriyor dünden beri hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbirbucuk

Not Found
    The requested URL was not found on this server.

hatası veriyor dünden beri hocam :D
    ben farklı bir siteden indirme yöneticisini indirdim bizzat smartgagayı indirmek mümkün değil bende de öyle olmuştu google'dr farklı sitelere yöneldim az önce format sonrası yine eskiden indirdiğim yöneticisi ile indirdim içi bol reklamlı :D

dosyanın adı SmartGaGa-1.1.646.1.exe diye geçiyor böyle bi arat indir istersen

• bu hatayi nasıl çözebiliriz bilen varmı yaklaşık 2 aydir giremiyorum

• Hileler sanki 1 haftadir bir hayli azaldı...
    Okulların açılmasındanmıdır oyunla ilgileniyorlarmı bilemiyorum.
    Ama artık çok nadir hile denk geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtuberlerin bile çoğu hileli hatta tencent reklamlarını yapıyor diye hileyi bizzat elleriyle verdiğine eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

bu hatayi nasıl çözebiliriz bilen varmı yaklaşık 2 aydir giremiyorum
    yokmu

• quote:

yokmu

Alıntıları Göster
    sizi suçlamak gibi olmasın ama pc'den bu hatayı alıyorsanız pubg'nin emulator saptamasını engellemek amacı ile win 32'deki host dosyanızda değişiklikler yaptıysanız pubg güncelleme ve hile tarayıcılarını bu hatayı alırsınız genellikle.

sebebi başka'da olabilir önerim host dosyanıza bir bakın telefondan giriyorsanız komple silip yüklemekten baska çareniz'de yok pc'de silip yükleseniz'de host dosyanız oynanmışsa düzeltmeden güncelleme yapamazsınız ve sezon 9'a girmenize izin vermez.

• kardes telefon da veriyor 9 kere silip yukledım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

sizi suçlamak gibi olmasın ama pc'den bu hatayı alıyorsanız pubg'nin emulator saptamasını engellemek amacı ile win 32'deki host dosyanızda değişiklikler yaptıysanız pubg güncelleme ve hile tarayıcılarını bu hatayı alırsınız genellikle.

sebebi başka'da olabilir önerim host dosyanıza bir bakın telefondan giriyorsanız komple silip yüklemekten baska çareniz'de yok pc'de silip yükleseniz'de host dosyanız oynanmışsa düzeltmeden güncelleme yapamazsınız ve sezon 9'a girmenize izin vermez.

Alıntıları Göster
    herşeyi yaptım telefonda veriyo krdsm naptısam olmadi

• quote:

herşeyi yaptım telefonda veriyo krdsm naptısam olmadi

Alıntıları Göster
    o zaman tek yolu var offline installer bulmanız veya baska bir android telden bunu almanız.

pubg dosyaları genel'de android/data klasörün'de olur.

baska telden onu alıp güncellenmiş halini kendi telefonunuza doğru konumlara atarsanız sorun orta'dan kalkar yeni bir güncellemeye kadar.

eğer doğru ise şu siteyi ve adımları incele.
    https://www.revdl.net/pubg-mobile-apk-data-android-lil.html/

1.14.0 diyor sanırım güncel bu 1.14.5 cıkmıs olabilir daha yenilerini bak bulamazsan bunu dene

• quote:

o zaman tek yolu var offline installer bulmanız veya baska bir android telden bunu almanız.

baska telden onu alıp güncellenmiş halini kendi telefonunuza doğru konumlara atarsanız sorun orta'dan kalkar yeni bir güncellemeye kadar.

1.14.0 diyor sanırım güncel bu 1.14.5 cıkmıs olabilir daha yenilerini bak bulamazsan bunu dene

Alıntıları Göster
    krdsm cok saol pek anlamadım ama telefonu reset çeksem düzelir mi olmasa telefonu satcam

• quote:

krdsm cok saol pek anlamadım ama telefonu reset çeksem düzelir mi olmasa telefonu satcam

Alıntıları Göster
    fabrika ayarlarını deneyebilirsiniz tabi tümünü sile basmayı unutmayın.

dediğim offline installer oyunun kuruldugu bir dosya var dosya yöneticinizde android'e girip onun içindeki obb dosyası baska teldekini yada bir siteden indirip onu atarsanız'da güncellemiş gibi olursunuz fakat bu işleri bilmiyorsanız sıfırlayıp deneyin düzeleceğine inanıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    krdsm disconnect pro samsung diye bi uygulama varmıs onu kaldırdım çözüldü sorun amk samsungu rus sitelerinde buldum

• wilkommen kullanıcısına yanıt
    oynayabilmene sevindim bende az önce söve söve çıktım altın ligte hilesiz oynayana rast gelmek zulüm oldu aldığım royal pass için rp 100ler ödüllerimi alır daha'da 1 kurus harcamam sanırım bu oyuna.
  • quote:

oynayabilmene sevindim bende az önce söve söve çıktım altın ligte hilesiz oynayana rast gelmek zulüm oldu aldığım royal pass için rp 100ler ödüllerimi alır daha'da 1 kurus harcamam sanırım bu oyuna.
    az önce cod mobil indirdim battle royale giremedim sürekli antreman modu gibi yerde 2 3 kişiyle karışık atiyo ama oynamasi çok zevkli pubg den iyi bence akış grafikler falan bi dene bence

• quote:

az önce cod mobil indirdim battle royale giremedim sürekli antreman modu gibi yerde 2 3 kişiyle karışık atiyo ama oynamasi çok zevkli pubg den iyi bence akış grafikler falan bi dene bence

Alıntıları Göster
    uzun zamandır beklediğim oyun 1-2 saate deneyeceğim bakalım pubg zaten yalnızca fikri güzel ne grafik ve oynanış hiç biri 5 para etmez mgsv'den sonra hiç bir oyunun kontrollerini sevemedim
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.