Rehberin Amacı:Her ayın 20-27si arasında verilen amazon prime pubg lootlarının nasıl steam bakiyeye dönüştürüleceği ile alakalıdır. Bir sorununuz olduğunda lütfen önce bütün rehberi okuduğunuzdan emin olun, rehberin en alt kısmında çeşitli soru-cevaplar mevcut. Adım 0: Kutuların ve Gcoinlerin yeni güncellemeler ile beraber 30 GÜN son kullanım süresi bulunmakta. O yüzden rehberi takip ederken sonra yaparım demeyin, silinebilir. Adım 1: Krafton, Amazon ve Steam hesaplarını bağlama. ![]() ![]() Adım 2: Steam Pazar(Market) kısmından kutu(Desperado Crate veya East Erangel Police Crate) alımı. Veyahut 3. seçenek Aviator Crate Alımı. Kaç kutu ve Hangisini Almalıyım: Her kutu başına 1 anahtar alabilirsiniz o yüzden en az 5-10 kutu almanızı öneriyorum. Alım tercihi için en altta 9.maddeyi okuyabilirsiniz. Desperado Crate: ![]() East Erangel Police Crate: ![]() Aynı Aşama olduğu için burada tek bir görsel kullanıyorum. ![]() Adım 3: Oyun içinden amazon droplarının alımı. Oyuna girdiğinizde resimdeki aşamaları takip ederseniz mor bir amazon kutusu olduğunu göreceksiniz, onu açın ardından gümüş renkli silver g-coin kutusu göreceksiniz onu da açın. Halihazırda yaptığım bir işlem olduğu için görsel olarak örneklendiremiyorum. ![]() Adım 4: Early bird key/East Erangel Police Key/ Aviator Key alımı. ![]() Adım 5: Alınan Early bird key/East Erangel Police Key'in satımı. Bunu görsellendirmeme gerek yoktur sanırım, pazar banı biten iteminizi pubg envanterinize girerek satıyorsunuz. Daha Fazla gcoin Nasıl kazanılır/Contraband Coupon Ne işe yarar/ Çıkabilecek Sorunlar/ Olası Sorular/ Daha Fazla Gcoin Nasıl Kazanılır: Oyunda 10. ve 20. seviyeye geldiğinizde aşağıdaki ekrandan gcoinlerinizi talep edebilirsiniz. Ek olarak 5. ve 15.seviyede de contraband cupon talep edebilirsiniz, görselde 3. ve 4. kırmızı dairenin üstündekiler contraband ödülleri. ![]() Contraband Coupon Ne işe yarar ve Harcanır : Görselde sol tarafta yer alan kutuları açmanızı sağlıyor, hangi kutuyu açmak istediğiniz size kalmış, kutulardan düşen itemler "pazarlanabilir" olursa eğer 1 hafta pazar banı ardından satabilirsiniz, eğer pazarlanabilir değilse ne kadar değerli olursa olsun kozmetik olarak durur envanterinizde. Contrabandların başka harcanabilir kısmı yok, bir önceki daha fazla gcoin nasıl kazanırım kısmında anlattığım gibi 5. ve 15. levelde ise contraband ödüllerinizi toplayabilirsiniz. ![]() Çıkabilecek Sorunlar/ Olası Sorular:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harrydubois -- 17 Haziran 2023; 17:55:32 > |