Şimdi Ara

PUBG AMAZON PRIME LOOT REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
20
Favori
7.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirmeniz gerekiyor ama oynamanız gerekmiyor. Oyunun ana menüsünden hallediyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steamden kutuları almamızın amacı ney anlayamadım bir de 300g coin çıkıyor 1 kutudan yani her ay 1 anahtar mı alabiliyoruz 250g coin olduğu için

• kutuları almazsanız anahtar storeda gözükmüyor. kutudan çıkan gcoin aydan aya değişiyor olabilir ona dikkat etmedim açıkçası. ama evet her anahtar 250 gcoin

• anladım çok teşekkür ederim, her ay kafadan 1 anahtar geliyor hiç yoktan iyidir önceden haberim yoktu maalesef toplayamadım prime kutularını

• rehberde yazan 10. ve 20.seviyeye gelme etkinliklerini yaparsanız onlar da gcoin kazanmanızı sağlar daha fazla anahtar alabilirsiniz.

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim, 144 liralık anahtarım oldu. Pazar banı kalkınca, indirimler bitmeden oyun alma imkanım olacak.

• Ben mi anlamadım, kafam mı cok dağınık bilemedim. Amazon dan gelen mor kutuyu actim 300gcoin aldim. 100 tane falan Desperado Crate satın aldım. Sonra anahtar fiyatlarına baktım 16 ₺ yazıyordu. Pahalı geldi.

Oyun menüsünden özelleştirme kısmında bir tane Desperado sandığı gördüm. Açmak için anahtar istedi. 250 gcoin ile anahtar alıp sandığı açtım giysi verdi 1 tane pantolon.(Baggy pants brown yaziyor)...

Tam olarak anlayamadım ne satıp steam bakiyesi kasacagımızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 30 Aralık 2022; 8:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

250 gcoin verip aldığınız anahtarı satacaktınız zaten pazarda 16 tl satıldığını teyit etmişiniz. Şuan yapabileceğiniz kutunun içinden çıkan eşyalar satılabilirse onları satmak

• Yeni paket gelmiş.

PUBG AMAZON PRIME LOOT REHBERİ
  • kutuyu aldıktan sonra amazon hesabıyla bağlantıyı kesip pubg hesabına başka amazon hesabı bağlasak tekrar ödül alamayız değil mi öyle bir şey olsa çoktan öğrenirdik zaten ama yine de merak ettim

• denedim olmuyor. 2.bir steam hesabı lazım

• anladım teşekkür ederim hocam 2.steam hesap için doğrulama pazar banı vs falan uzun sürer tek hesaptan devam edeyim en iyisi

• Bu ay 300 g-coin verdi. Herkese mi aynı verdi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

evet

• Arkadaşlar benim sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim çünkü önemli sorunlar.

1-Oyunu ben daha önce Steam'de oynamışım Steam'de tekrar indirim girdim hiç bir şifre felan sormadı orada karakter de kasmışım biraz.

2-Amazon'dan drop alacağım zaman ise bana "Krafton" soruyor Krafton'a gidiyorum yeniden hesap açtırmaya çalışıyor iyi de Steam'den girmiştim zaten?

3-E hadi geçtim orada Steam ile açma ibaresi var oraya tıkladığımda yine hesap açma yönergeleri geliyor tekrardan.

4-Ben ne yapmalıyım şu anda eski hesabım ile devam edemeyecek miyim bu şekilde yaparsam ne yapmalıyım bir yardım lütfen kalakaldım böylece.

• mczaga kullanıcısına yanıt

steam ile açmayı deneyip eğer isterse krafton hesabı açın steam ve krafton eşleşecektir.

• Hocam sadece bir anahtar gözüküyo bende bunun sebebi nedir acaba bir çözümü varmı

PUBG AMAZON PRIME LOOT REHBERİ
  • Arkadaşlar, Amazon’dan ödülü claim ettim. Şimdi ne yapmam gerekiyor Steam topluluk pazarı inventory’mde gözükmüyor gelen eşyalar. Oyun içinden mi bir şey yapmam gerek önce? Çünkü oyun içinde de görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atayigis -- 31 Aralık 2022; 16:48:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • galaksiz G kullanıcısına yanıt

kutular kısmında desperado aldıysanız sadece early bird gözükür, east erangel kutusu alırsanız da o ikisini birden alırsanız da ikisi birden gözükür, yanlış bir şey yok burada.

• Atayigis kullanıcısına yanıt

rehberdeki sırayı takip ederseniz sorununuz çözülür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.