Şimdi Ara

Puansiz Ozel Universiteden Burs Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ders calismayi sevmedigimden lise hayatim boyunca kendime farkli ugras alanlari edindim. Havacilik ve Modelcilige merakli oldugumdan 9. sinifta Thk kurumuna uye oldum 2.5 yil boyunca neredeyse burda verilen butun kurslara(model ucak.Roket.Planor.Yamac parasutu.Rc model vs.) katildim. ayrica thk.kurumun diger butun etkinliklerinde gorev aldim(deri toplama.gezi.brosur dahitma vs) burda bana iki tane cita vermedikleri icin ayrildim. Daha sonra kendimi tamamiyle elektronige adadim yapamazsin diyenlere inat daha cok asildim ve tubitak proje yarismalarina katilmaya basladim ilk olarak 11. sinifta fizik dalinda ic anadolu ikincisi oldum. birinci olamiyinca daha cok hirslanarak 12. siniftada proje yaptim kesin birinci olmak icinde cok zor bir konu sectim cok ugrastim universite sinavina calisamadim. Sonuc olarak bu sene tubitakta Fizik alaninda turkiye birincisi oldum. para ve 23 ek puan kazandm ayrica cogu elekttonik muhendislihi.okuyandan iyi elektronik ve programcilik ogrendim. ygs ye hic calismayarak 306 puan almistim. Sizce burada ozetleyerek anlattigim cv mi ozel universitelere gondersem burs verme olasiliklari nedir? Basvuruyu.nereye yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.