Şimdi Ara

Puanlar gitti para birimi geldi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda update geldi vede tamamen para birimine donuldu..hesabimdaki puanin yerine dolar var..arcade oyunlar falan hep dolar olmus tuhaf geldi gozume

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun.
  • iyi olmus

• Harcarken bir sorun çıkmaz umarım. Tek endişem bu benim. Yabancı forumlarda bazı kullanıcılar alışveriş yapamadığını söylüyordu çünkü.
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    O betaya kayıt olanlar, bende kayıt oldum, profilimi kullanamıyorum 1 aydır. :)
  • Bi an göremedim bende puanlarımı ne korktum ya valla keske puanlar kalsaydı
  • Fw de sıkıntı yok herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Anladım abicim, profili kullanamaman kötüymüş:)

Bu arada, keşke puan olarak kalsaydı. Yurtdışında 100-110 lira arası olan 4000 ya da 4200 puanı, gittigidiyordan 80-85 liraya çok aldım bu sene. Arada kampanya falan da oluyordu bazı yerlerde. Bu imkanların hepsi gitti şimdi.
  • Hala alınabilir 4200 mpler çevriliyomuş para birimine
  • Xbox.com üzerinde tutar olarak bende birşey çıkmıyor. Oyun almaya çalıştığımda ödeme şekli ekleyin diyor. UK hesap.. Bir sorun mu var acaba? 2000 MSP vardı. :/
  • xbox.com'da bende bulamadım ama konsolda oluyor denedim birkaç güne düzeltirler onuda bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk-eagle -- 26 Ağustos 2013; 14:10:12 >
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Bende 2007' de aldığım ilk profilimi kullanmayı düşünüyorum abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Anladım abicim, profili kullanamaman kötüymüş:)

Bu arada, keşke puan olarak kalsaydı. Yurtdışında 100-110 lira arası olan 4000 ya da 4200 puanı, gittigidiyordan 80-85 liraya çok aldım bu sene. Arada kampanya falan da oluyordu bazı yerlerde. Bu imkanların hepsi gitti şimdi.

Peki hocam simdi hali hazirda ggde satilan puanlari yine alip kullanabilecekmiyiz yani puan kodunu redeem edince konsol onu yine otomatik dolara falanmi cevirecek?

• Öyle olacakmış ama, tarihten emin değilim. 2014'e kadar diye hatırlıyorum ama, nerede okuduğumu hatırlamıyorum:) Bulunca koyarım linki

Edit: Bir sonraki duyuruya kadar, puanları kabul edeceklermiş. Yüklediğin anda, hesabın bölgesine göre paraya çevrilecek puanlar. Bu arada, yıl sonuna doğru Gift Card geliyormuş, sanırım PSN kartları gibi olacak.

http://majornelson.com/2013/08/09/an-update-on-the-change-from-ms-points-to-local-currency/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 26 Ağustos 2013; 14:56:00 >

• Dolar 1.99 olmasa bu para birimi muhabbeti bizim karımıza olacaktı aslında.Bi ara hatırlıyorum da taa baya önce 1.3-1.4 lerdeydi.Öyle olsa şimdi 10 dolar charlie murder 14 lira mis. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Xbox.com üzerinde tutar olarak bende birşey çıkmıyor. Oyun almaya çalıştığımda ödeme şekli ekleyin diyor. UK hesap.. Bir sorun mu var acaba? 2000 MSP vardı. :/

Ben de baktım fakat sitede göremedim.110 puanım vardı profil resmi alcaktım.

Bu arada guide kısmındaki yeşil renk değişmiş ve çok daha hoş olmuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Öyle olacakmış ama, tarihten emin değilim. 2014'e kadar diye hatırlıyorum ama, nerede okuduğumu hatırlamıyorum:) Bulunca koyarım linki

Edit: Bir sonraki duyuruya kadar, puanları kabul edeceklermiş. Yüklediğin anda, hesabın bölgesine göre paraya çevrilecek puanlar. Bu arada, yıl sonuna doğru Gift Card geliyormuş, sanırım PSN kartları gibi olacak.

http://majornelson.com/2013/08/09/an-update-on-the-change-from-ms-points-to-local-currency/

Sagolasin, buarada guide kismindaki yesilin tonu koyulasmis guzel olmus sanki

• Yeşil falan bilmemde bu para birimi yüzünden çoğu kişinin yuvası dağılır demedi demeyin. Sakıncalı buldum bu güncellemeyi. Olmamış Microsoft olmamış !!
  • Birkaç yeni arcade oyununa baktım 10$ 800 msp olan oyun 18,25 tl 15$ 1200 msp olan arcade ise 27,5 tl olmuş doların şuan 2 tl olduğunu düşünürsek + bize özel vergiler falan fiyat iyi arcade için.
    Umarım mspnin kalkıp tl nin gelmesi diğer bölgelerdeki indirimlerden mahrum olmamıza sebep olmaz ve kişibaşı gsmh düşük olan ülkelere daha iyi fiyat olarak geri döner.
  • Edit: Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk-eagle -- 26 Ağustos 2013; 22:51:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.