< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Puan kazanıp paraya çevirmek

-
-
nakite çevirmek istersen yüksek komisyonlar vermen lazım %4-5 gibi. iyzico dan hesap aç, puanları yükle. alışverişlerde kullan istediğin gibi
-
Aynen hocam 💥
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba iyzico sanal kart migros sanal market alışveriş yaptırıyor mu bir sorum daha olacak iyzico uygulamasında Google play Store'dan yorumlara baktığımda herkez olumsuz yorum yazmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal markette ön ödemeli kartlar ile ödeme yapılabiliyorsa olur. fiziki kartını alırsanız istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
yaşadığım tek sorun şu. bazen iyzico logosunda kalıyor uygulama. o zamanda uygulamayı silip tekrar yüklüyorum. bir de bazen yeni kart ekleyince gözükmüyor, ekli kartlardan silmek gerekiyor.
şuan ana kart olarak bunu kullanıyorum. puanları buraya atıyorum. 0 kayıpla fiziki kartla istediğim şekilde kullanıyorum. maximum,world,bonus atılıyor. sadece kredi kartı puanı atılıyor.
-
öncelikle teşekkür ederim. bu iyzico anlaşmalı markalar üzerinde oluyor diye yazı görmüştüm
Anlaşmalı markalılarda kart noya gerek olmuyor
a101 ve bim market çalışanların çoğu puan kulanmayı beceremiyor. puan kulanımda sorun çıkartıyor
çok teşekkür bilgiriniz için
param hesabınız varsa param üzerinden de kart puanlarını %4 ile nakite cevirebilirsiniz.
-
Puanları da komisyonsuz şekilde mi yüklüyorsunuz? Param, altungold, puanharca app gibi %4 5 kesmiyor sanırım
iyzico , 0 komisyon
-
iyzico ya yüklenen puanlar nakit olarak ibana gönderilebiliyor mu?
-
hayır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X