Şimdi Ara

Puan hesaplama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evde çözdüğüm denemeleri ben birey puanmatikten hesApliyordum bir arkadasım bireyin düşük hesapladigini söyledi en güvenilir puan hesaplama hangisi tabi birebir tutmaz ama en yakını hangisi ygs-lys puan hesaplamada

• takip..
    Dershane hocamız başka bir kaynak kullanıyor öğrenebilrsem yazarım buraya..
  • Fen bilimleri dershanesinden hesaplıyorum.Gerçeğe yakın sonuçlar veriyor
    www.fenbilimleri.com
    The resource cannot be found.
    http://www.fenbilimleri.com/YGSLYSPuanHesaplama/tabid/243/Default.aspx
  • Bir de açı dershanelerinin var. Sanki biraz yüksek gibi ama ya doğru ya yanlış.
  • Arkadaslar kullanan var mı bu acı Dersanesi'nin puanmatigini sanki çok yüksek hesapliyor?(ygs-lys toplamını)
  • olum kafan iyimi. ne güzel işte düşük düşük hesaplasın sınavda yüksek hesaplanınca orgazma ulaşırsın.

kısaca rehavete kapılmaman açısından düşük hesaplaması iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

olum kafan iyimi. ne güzel işte düşük düşük hesaplasın sınavda yüksek hesaplanınca orgazma ulaşırsın.

Olum? :)
    Haklisin ama farklı bir yerde hesaplayinca epey fark oluyor yani benim kastım yüksek düşükten çok gercege yakın olmasıydı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tip(bahşiş puanı) hesaplama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www3.ugur.tv/hesap/index/tip/OSS

Ben buradan hesaplıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

olum kafan iyimi. ne güzel işte düşük düşük hesaplasın sınavda yüksek hesaplanınca orgazma ulaşırsın.

Olum? :)
    Haklisin ama farklı bir yerde hesaplayinca epey fark oluyor yani benim kastım yüksek düşükten çok gercege yakın olmasıydı :)

babuş bak sırf senin için geçen seneki ygs-lys sonuçlarımı açtım netleri falan hesapladım puanmatiklerde deneme yapıtm en yakın sonucu açı puanmatik veriyor +-3 puan hata payı var. öneriyorum yani
  • kesin sonuç,ösym verileriyle hatta ösym bunu kullanıyor

http://www.fem.com.tr/Puanmatik.aspx
  • Hiç bir yer net tahmin yapamaz sınavdaki standar sapma ne yönde olacak belli olmaz mesela bir arkadasıma yaklasık 18 puan standart sapmadan geldi edebiyatı iyi yapmıstı baska birinede 5-6 puan onun puanı daha düşüktü bende zamanında lys puanı ile karsılastırma yaptım aradaki farkı standar sapma vs saydım birey düsük verdi yani bireyden düsük alan üzülmesin fen bilimleri biraz fark oldu feme bakmadım standar sapma işin rengini degiştirir
  • bende birey kullanıyorum dershanemin puan sisteminden tam 5 puan fazla veriyor. arkadaşların dediği gibi rehavete kapılmamak için düşük hesaplayanı tavsiye ederim.
  • asdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_World -- 14 Ağustos 2014; 15:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness_World

lise 1im.okulda her ay ygs denemesi yapıyorlar.çok kötü yapıyorum ilerde düzelirmi napıcam ben ya

sakin ol şampiyon daha yolun başındasın düzelir ileride merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness_World

lise 1im.okulda her ay ygs denemesi yapıyorlar.çok kötü yapıyorum ilerde düzelirmi napıcam ben ya

Hangi okul bu dokuzdan her ay deneme
  • sorubak lys benim 5 -6 puan düşük hesapladı

fen puanmatik iyidir fakat 1 2 3 4 5 6 aynı çıkardığı zamanlar oluyor en iyisi birey hem ygs hem lys de .

ve finalde iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.