anket başlıkta arkadaşlar rastgele oy yerine mesela "A sitesindeki sıralamam, X sınavında Y kadar saptı" gibisinden yazarsanız daha rasyonel olur. ben başlıyorum, saygılar ankette olmayan siteleri de yazabilirsiniz |
EN GÜVENİLİR PUAN HESAPLAMA SİTESİ

EN GÜVENİLİR PUAN HESAPLAMA SİTESİ
(En Son Oy Tarihi: 24.6.2024)
-
-
Puango niye yok genelde oradan hesaplarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 25 Mayıs 2022; 17:7:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düzelttim hocam pardon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vepuan tek attı bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
unirehberi çok kötü. 15-20k ya oynadı benim
Eğer bur konuda ESŞ ve ekibi bir çalışma yaptıysa o konuda en iyi olan onlardır 😎.
Gerçek anlamda çok iyi robotlamışlar ben daha iyisine denk gelmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam çok güzel yazmışsınız detay verip, teşekkürler
Daha objektif olsun diye sonuç belgesi ile beraber attım hocam
Rica ederim
Bugün düşük sıralamalardan bir sonuç belgesi bulabilirsem onu da bu şekilde değerlendirip atabilirim buraya
-
-
Vepuan aktif en iyi site olarak gözüküyor.
-
up belki faydalı olur tekrardan, vepuan fav benim hala
Puango güzel esasında da, 2022 verilerini güncellememiş. Geçerliliği yitirmiş.
puango iyi ama dediğiniz gibi hocam, ondan dolayı vepuan ona kıyasla daha iyi
Sisteme senin sınav sonucunu eklediğimizde senin için hata payı sıfırlanır :) Biz zaten sizden gelen sonuçlarla hazırlıyoruz bunları. Hata payları çok düştüğünde artık daha fazla uğraşmayalım diyoruz.
Genel bir soru, 100 binde 50-100 kişi sapması sizin için önemli mi? Eğer önemliyse neden önemli? Buna göre sistemi geliştirmemiz çok kolay çünkü. 100 tane daha sonuç eklersek çözünürlük ciddi olarak artar. Puan hesabı zaten kusursuz çalışıyor olması lazım.
-
Puan noktasında bütün hesaplama siteleri birebir veriyor zaten hocam, kendisi bir şekilde buluyor veya bir başkasından alıyor ama hepsi birebir hesaplıyor puanı
Sıralama için de haklısınız 300.000 sıralaması olan birisi 301.000 bile sonuç verilse başarılıdır sistem İlk 20k da 10-20 kişiye kadar sapma olsa başarılıdır sistem
hocam bu 22 yks mi
-
Yok hocam 2021 için yapmıştım ,daha sınav yapılmamıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X