hocam qnb parapuan için bi uygulama biliyor musunuz, neredeyse hiçbir yerde kullanılmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puan Harca App (12. sayfa)

-
-
carfour ve shellin bazi pos cihazı olanlar istasyonunda kullan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işinize yararsa ebebek mağazalarda geçiyordu
Param uygulamasında QNB puanlarını bakiyenize alabilirsiniz. %4 kadar komisyon alıyorlar.
Paraya çevrilen bu puanlar sadece online ödemede kullanılabiliyor, nakit çekilemiyor.
Asıl olay şu... Param uygulamasında hesabınızı onaylatmazsanız, anonim hesap/kart olarak kalırsanız, Param sanal kartınızla online ödeme yapamazsınız. Param'da hesap onaylatmak da çok sıkıntılıdır.
Param'da hesabınızı onaylatmadan önce, sakın yüksek puanlar yüklemeyin, boşa gidebilir.
-
Param uygulamasını açmaya çalıştığımda güncelleme gibi bir şey çıkıyor ve bir noktada takılıp kalıyor. Bunu nasıl aşabilirim biliyor musunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nekebaParam uygulamasını açmaya çalıştığımda güncelleme gibi bir şey çıkıyor ve bir noktada takılıp kalıyor. Bunu nasıl aşabilirim biliyor musunuz?
Uygulama ilk açılışında "ek özellik" yüklüyor, bende bir sorun olmamıştı, telefonunuzdan kaynaklı olabilir.
Aktivasyon sorunu yaşayanlar da aktivasyon@param.com.tr adresine mail göndersin.
Puan Harca ve Param arasında ciddi bir fark görmedim. Mesela Puan Harca'da 250 TL'lik Amazon çeki için 15 TL kadar komisyon alırlar, Param'da 250 TL'lik banka puanından %4 kadar komisyon kesip sanal kartınıza 240 TL kadar yüklerler, bununla Amazon sitesinden komisyonsuz hediye çeki satın alıp Amazon hesabınıza yüklersiniz (Sadece amazon.com.tr satıcılı ürünlerde geçerli olur tabii)... Neredeyse aynı tutar oluyor.
Ben puanları sadece Amazon'da değerlendiriyorum, hangi uygulama daha iyi tartışılır tabii.
Param'ı sırf QNB puanları için kullanıyorum ben de. Puanları kısa sürede silen ve çok az yerde kullandırtan bir banka QNB.
-
Şuan param qnb puanını görmüyor başka nerede kullanabiliriz puan harca app mantıklı mı?
Mantıklı, biraz hizmet bedeli alıyor sadece. Market yada akaryakıt çeki alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş Bankası Maximum Genç Bankamatik kartımdaki puanımı Param'a yükleyebilir miyim? Eğer yükleyebiliyorsam bu parayı başka bir karta gönderebilir miyim? Ya da Nays'a banka kartına yükle diyerek yükleyebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X