Şimdi Ara

pttcell rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçen olursa diye uyarmak için yazıyorum bu yazıyı. sakın geçmeyin! ben ilk çıktığı zaman geçtim o zamanlar aylık 15-16 liralık birşeydi ama 3-4 ay yüksek faturalar ödedim. hatta 100 tl civarı fatura geldi en son çağrı merkezini aradım bu nedir diye, bana söyledi oyun ve erotik birşeyler yüklemişim ne zaman yüklediysem artık. iptal ettirdim sonra düzeldi ama etrafımdaki herkese bunu yaptlar. internet sınırsız diye iyi hat sattılar ama 4-5 gün kullanın interneti zaten hızı düşüyor ve kalan hızla internetin olup olmaması birşey farketmiyor. hat üzerime olmadığı için pttcell den çıkmam uzun sürdü biraz ve baktım en son ban 20 tl fazladan geçirmişler bende acil çıkmak için elimden geleni yaptım. yani ptt eski ptt değil bankalardan beterler, diğer hatları tercih edin. paranızı ptt ye kaptırmayın. ben ptt de taşeron olarak çalıştım. bu hattı başmüdürlükten gelip mecburi diye satmaya kalktılar taşeron elemanlarına. siz düşünün gerisini.







  • su forum da pttcell i senin kadae kotuleyen yok. hayirdir orda calisiyodunda seni isten mi attilar nabtilar hayrola? heryerde ayni yazi taseronlara zorla satiolarmisda vs vs.. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 aydir kullaniyorum hic fazla fatura odemedim supriz biseyle karsilasmadim. mobil odeme de kapattim supriz hc bsy gelemez. senin kadar kotuleyen gormedim. tartismasiz 10 tl ye 1gn akn den sonra sinirsiz int. baska kimsede yok. yeri gelio 128kbps yetiyor bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen mobil ödemeyi kapat. O fazla para geçirme tıkladığın bir linkten kaynaklı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi android kullanmaktan kaynaklanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.