Şimdi Ara

Pttcell müşteri hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pttcell e yeni geçtim güncel faturam 10.84 tü bir daha bakayım dedim 11.80 olmuş. hemen güncel kullanım detaylarından baktım. 788 pttcell müşteri hizmetlerini aradığım için 0.315 tl kesilmiş 3 kere aradım bu da 1 tl eder ancak tarife detayları 'nda her yöne paketinde ki dakikalarda 788 pttcell müşteri hizmetlerini arayabileceğimiz yazıyor şimdi nasıl oluyorda benden para kesiyorlar. ben 1 tl nin falan derdinde değilim ama bügün 0850 li casper müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 25 dk görüşme yaptım bundan da ücret kesilmecek diyorlardı ve kesilmedi ancak ya kesilseydi? o zaman ne olacaktı? verilen bir söz varsa tutulmalı. şimdi tekrar arayıp fırça çekicem ama çözüme ulaşırmıyım bilmiyorum bence zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: felekut

Arkadaşlar pttcell e yeni geçtim güncel faturam 10.84 tü bir daha bakayım dedim 11.80 olmuş. hemen güncel kullanım detaylarından baktım. 788 pttcell müşteri hizmetlerini aradığım için 0.315 tl kesilmiş 3 kere aradım bu da 1 tl eder ancak tarife detayları 'nda her yöne paketinde ki dakikalarda 788 pttcell müşteri hizmetlerini arayabileceğimiz yazıyor şimdi nasıl oluyorda benden para kesiyorlar. ben 1 tl nin falan derdinde değilim ama bügün 0850 li casper müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 25 dk görüşme yaptım bundan da ücret kesilmecek diyorlardı ve kesilmedi ancak ya kesilseydi? o zaman ne olacaktı? verilen bir söz varsa tutulmalı. şimdi tekrar arayıp fırça çekicem ama çözüme ulaşırmıyım bilmiyorum bence zor.

Ben de müşteri hizmetleri temsilcisi aradığımda sormuştum 850 'li hatları arama bedelini ve her biri kendi belirliyor demişti. Bu bana bir yanıt olmadı doğal olarak. Yani faturayı düzenlerken arayıp onlara mı sorucaklar ne keselim abonemizden diye?

Yani mesela Casper müşteri hizmetleri aramasında para almıyorken (diyelim) İşbank müşteri hizmetleri aramasında para alınıyor gibi bir durum mu söz konusu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mastercard müşteri hizmetleri
    geçen yıl açıldı
    Vodafone VoWifi hizmeti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.