Şimdi Ara

PTTCELL GURUR KAMPANYASI (1250DK-1250SMS-2GB 19TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
16
Favori
26.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

quote:

Orijinalden alıntı: uA_41

Aradım sordum hattınız avea faturalıysa geçiş yaparsanız numara taşıma sayılmaz 24 lira olur dedi.Avea faturasız kullanıyorsanız numara taşıyarak 19 liradan kullanabiliyormuşuz

Faturali aveayi faturasiz aveaya çevirsek, ardından faturali gurur tarifesinden 19 tl ye yararlanabilir miyiz? Bilgisi olan var mi?

Niye faturasıza çevireceksin ki?

Sonuçta Pttcelle geçerken senin aveadaki hattının ne olduğuna faturalı ya da faturalı bakılmayacak. Sadece numaranı taşıyacaksın sonuçta.
    Pttcellin düzenlediği bu kampanya da faturalı. 19 luk tarifeden faydalanmak için bi engel yok bence.

Link problem mi incelemek isteyen burdan bakabilir:http://www.pttcell.com.tr/kampanya/gurur-kampanyasi

PTTCELL başvurusu yapmak için sakın küçük PTT şubelerine gitmeyin. Boşuna sıra beklersiniz. Hat başvuru ve iptal işlemlerini genelde büyük şubeler yapıyor.
    http://www.pttcell.com.tr/pttcell-nedir/nasil-pttcellli-olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 18 Şubat 2016; 0:21:18 >

• 2 yıldır 14lük tarifedeydim hatta bugun 2. yılım 30dk beleş verdiler :D ne yazıkki faturalıdan bu kampanyaya geçilemiyor denilmiş bu üzücü oldu gerçekten yoksa kapmpanya çok iyi

Aradım sordum hattınız avea faturalıysa geçiş yaparsanız numara taşıma sayılmaz 24 lira olur dedi.Avea faturasız kullanıyorsanız numara taşıyarak 19 liradan kullanabiliyormuşuz

Çok saçma olmuş. Sonuçta alt yapı aynı olsada iki farklı kurum olduğunda kabul etmeleri gerekirdi. Sonuçta numara taşıyoruz. Faturalı ya da faturasız olmasının bi önemi olmaması lazım.

Orijinalden alıntı: WaZz

2 yıldır 14lük tarifedeydim hatta bugun 2. yılım 30dk beleş verdiler :D ne yazıkki faturalıdan bu kampanyaya geçilemiyor denilmiş bu üzücü oldu gerçekten yoksa kapmpanya çok iyi

Geçiliyorda 24 TL malesef. "Pttcell Gurur Tarifesi’ne faturalı tarifelerden geçiş ile dahil olup 33 TL’den yararlanan müşteriler için tarife aylık ücreti 24 TL olacaktır."

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

quote:

Orijinalden alıntı: WaZz

2 yıldır 14lük tarifedeydim hatta bugun 2. yılım 30dk beleş verdiler :D ne yazıkki faturalıdan bu kampanyaya geçilemiyor denilmiş bu üzücü oldu gerçekten yoksa kapmpanya çok iyi

Geçiliyorda 24 TL malesef. "Pttcell Gurur Tarifesi’ne faturalı tarifelerden geçiş ile dahil olup 33 TL’den yararlanan müşteriler için tarife aylık ücreti 24 TL olacaktır."

24 fazla 9 tl ekliyor suanki faturaya 9 tl buna verecegime 2 defa muhtesem internet alirim 3tlde kar ederim dk yetiyor bana :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    faturali aveayi faturali pttcelle tasidiginda 24 tl oluyor

edit: yukarda arkadaş ta belirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 18 Şubat 2016; 0:51:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: belalim_601

Bu ptt cell heryerde çekiyor mu millet ...kullanan söylesin

avea işte bildigimiz avea

bu arada ben bunların 14lük paketlerini kullandım hiçbir zaman 14 lira gelmedi fatura hep aylık vergi eklendi 15.5 ve 16 lira civarı geldi.

Ya da avealılara bedavası olan biri pttcelli arayabilir mi ?

• onurg07 O kullanıcısına yanıt
    Bim de bitmiş:)

2017 nin ilk günü ödemeye başlarsın.

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Arkadaslar bu pttcell nasıl geçebiliriz avea bayileri mi ilgileniyo bununla? Bi de aşımsız internet derken 2gb bitince tamamen mi bitiyor yoksa hız düşümlü devam mı ediyor? İlgilenen olursa çok sevinirim

2 hattın tarifesini buna geçirdim.2gb internet bitince kesiliyor internet. 24 tl aylık fatura başka tarifeden geçtiğim için.

Hocam tarife daha dün başladı. İnternetin kesildiği kesin mi? Aşımsızdan kasıt o mu? Ptt deki görevliler bile tam detaylara hakim değilken siz neye göre bu kadar net cevap verdiniz?

2 hattım için 10 dk arayla 2 müşteri temsilcisiyle görüştüm.İlki kampanyadan haberi yoktu beraber inceledik :) 30 dk sürdü görüşmemiz ve sonunda ilk hattımı geçirdim. Daha sonra tekrar aradım bu sefer konuya vakıf birisi çıktı telefona ,bana kampanyayı noksansız anlattı 2.hattımıda bu geçirdi tarifeye.İnternet 2gb dolunca duruyor bu şekilde lansman edildi bana.Ayrıca anlamıyacak bir şey yok aşımsız demek geçemezsiniz demek.

• quote:

Hocam hangi operatör hangi tarifeden geçtin? Malum bilgi eksikliği var biraz aciklarmisin

hocam pttcell 20Tl lik tarifedeydim.(taahhütle 17 tl) Taahhüdüm olduğu için müşteri hizmetlerinden cezayı kabul ederek paketi iptal ettirmem gerekti.(3 tl aylık cezası var)paket iptal edildiğinde mesaj ile GURUR yazıp 1788 mesaj atıp katılıyoruz hepsi bu kadar.

http://www.pttcell.com.tr/faturali-tarifeler/gurur-tarifesi

Senin kolay olmus Ben avea faturali kullanıyorum direk geçiş halinde 24 tl oluyor.

bende 24 tl ödüyorum hat başına ,ama konuşması bol ve ben memnunum pttcellden. Çevremde pttcele geçmişti aramızda 3500 dk ücretsiz konuşabiliyoruz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.