< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ne zaman başlamıştı pttcellde? Sanırım bazı bayiler şu an yıldızlı günler adiyla 5 gb 150 tl veriyor telekomda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Fiyatlar nolmuş öyle. Bu fiyatlara geçilmez artık. Bu arada 2. hat olarak kullanıyorum ama internet hızları bana çok düşük geldi. Hattın resetlenmesine rağmen gene aynı hızlar. Var mı böyle sorun yaşayan? |
|
| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)| | Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD | ![]() |
|
zaten pttcelle geçmede hep problem oluyor altyapı telekom olsada net bant genişliği daha az, elemanlar çaylak çevremde geçenlerin bir çoğu problem yaşadı birinin hattı kapanıyordu neredeyse eksik evrak diye ikilemdeydim geçmesemmi diye :))) iyiki zamlanmış sonrası yaşıyacağım stressden korkuyordum işimin gücümün arasında. telekomun mobilden önerdiği 2+3 lük 130 tl tarifeye ye devam edeyim diyorum bana yeter, thaatüt biteli 5 gün oldu o kazık faturanın bir kısmını yine geçirirmi yoksa güzellik yaparmı? yine 27 sındenmı keser. kardeşim 1 sene önce ptt cell di aynı noktada 10-12 mb alıyordu ben telekomdaydım 35mb ki telefonu iphone 14 dü benimki antika, sanal operatör olsada bir kısıtlama vardı aşırı sosyal, sosyal medyada çok dolanan genç için önermem biraz olgun işi pttcell. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Aralık 2025; 14:34:50 > |
|
|
İyi sürmüş ben son Bir haftada keşfettim taahut yeni bittiği için. Neyse en azından evdekileri geçirdim ben de Vodafone beklerim 😄hatta turkcell bir çılgınlık yaparsa o da olur ama kuyruğu hep dik tutmaya çalışıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 1 Aralık 2025; 12:47:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
sözleşme bitende 700-1000 tl lik faturadan yiyor onu bekleyene kadar acısı çıkıyor çok fark yoksa mevcuta geçmek daha mantiki. mevcuta geçtim 5 gün beklememe rağmen 65 tl civarı koymuşlar gibi yine insaflı, başka operetöre geçseydim rahat açılış süresinide ekleyince 300-400 tl rahat yiyecektim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Aralık 2025; 15:13:5 > |
|
|
boş vakti bol olan uğraşırda yok bankalar,yok bloke kaldırma zırt pırt kart değiştirme bana iş geliyor iş güç arasında . 30-50 tl takmıyorum artık aylık para değil geçiyorum mevcut operatörde kalıyorum pttcelle tam bugün geçemeye niyetleniyordum sunuçta 40 tırtım artık pek hızla işim yok işimi görsün yeter dışarda kısmet olmadı. pttcellde bant kısıtlama var baya sosyal olan gençlerin geçmesini pek önermem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Aralık 2025; 17:30:50 > |
|
Yakiniz yaş olarak. Türkiyede 3g hizmetini doğru düzgün verseler gerisine ihtiyacımız yok. 4.5 ve 5g eksik kalsın. 3g alt yapısı yokken dünyada en çok 3gli model telefon satin alan bir ülkede her şey çok komik 😄 standart bir kullanıcı için 8-16 mbps üstü çok lüks. 8k içerik izlenmiyorsa bir anlamı yok. Gel de bunu anlat okuduğunu anlamakta zorlanan ve uzun yazıları okumayan toplumuza. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
biraz bekle şikayet et düzelir belki bende o yüzden sanal operatörleri sevmiyorum zaten çaylaklık diz boyu hattı kapanamdan kurtardı bir arkadaşım oda türkcelle 500 tl para yedirdide oldu. ayda 30-50 tl için değmez uğraşmaya çay parası artık.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Aralık 2025; 18:42:8 > |
|