Şimdi Ara

Ptt Kart Nasıl Alınır Ne İşe Yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
71.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ptt kart almak istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var.

Bu kartı aldık diyelim. İçine 100 lira yatırdık. Bu 100 lirayı postlarda kullanabilir miyiz ? Örnegin makroya gittik veya burger kingten yemek söyledik. Gelen makinadan sorunsuzca işlem yapabilir miyiz ?

İkinci olarak paypal da geçiyor mu bu kart onaylatabiliyor muyuz ?

Havale işlemleri yapılabiliyor mu ?

İnternet faturam ve Turkcell telefon faturamı ödeyebilir miyim ?

Bu kartı almak için neler gerekli ?

• Çözüme ulaştım.

YapıKredi tlcard ile internet alışverişi havale fatura ödemeleri yapılıyor. Postlarda kullanılıyor.
  • Kendin sorup kendin cevaplıyorsun süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: \dead_man/

Kendin sorup kendin cevaplıyorsun süpersin

Ne alakası var bende merak ettim sorunun cevabını öğrenmiş oldum
  • pttden alınır bir halta yaramaz cüzdanda boş boş kalabalık yapar
  • bende var öyle boş boş duruyor cüzdanda biri detaylı anlatsa iyi olabilir
  • PTT Kart Nedir? Denizbank İşbirliği Ne Getirdi? Bugüne kadar genellikle emekli maaşlarının ve aylıkların çekilmesi için kullanılan PTT Kart yeni bir nitelik kazandı. Denizbank ve PTT işbirliği sonucu PTT Kart tüm banka ATM’lerinde kullanılabilecek ortak banka kartına dönüştü. Kart ile tüm ATM’lerden nakit çekim işlemi yapılabiliyor ve alışveriş yapılabiliyor. Denizbank PTT kartı ile kart sahipleri hesaplarında yeterli para olmasa bile kredi kullanabilecekler. PTT Kredili Hesap ile acil nakit ihtiyaçları için kredi kullanmak mümkün hale geldi.

PTT Kart ile Nakit Avans Çekimi Nasıl Yapılıyor? PTT Kart ile Alışveriş İmkanı Var mı? Denizbank ve PTT’nin işbirliği ile PTT’den emekli maaşı ve aylık alanlarla birlikte yaklaşık 4 milyon PTT kart kullanıcısı Denizbank ATM’lerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Aynı şekilde Denizbank müşterileri de PTT ATM’lerinden yararlanacaklar. Denizbank PTT Kart sahipleri yurtiçinde ve yurtdışında tüm ATM’lerden para çekebilecek ve alışveriş yapabilecek. Kredili hesap sayesinde hesapta para olmasa bile nakit çekimi yapılabilecek.

PTT Kart Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılıyor? PTT Kart ve PTT Kredili Hesap (Kredili Mevduat Hesabı) için başvuruda bulunmak isteyenler Türkiye’deki herhangi bir PTT şubesinden ya da acenteler dahil Türkiye genelindeki tüm PTT işyerlerinden başvuru yapabiliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek İş Ne Yapabilirim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hortkuluk.... arkadaşlar ptt karttan memnun musunuz hangi yanları olumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o kartı cüzdandan çıkarmaya utanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

hortkuluk.... arkadaşlar ptt karttan memnun musunuz hangi yanları olumsuz

Arkadasin konua yazdigi her seyi yapabiliyorum ben kredi kartindan tek farki para yatirip alışveriş yapabiliyorsunuz tabi taksit falan olmuyor onun disinda paypal ve steam gibi yerlerde de gecerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Arkadasin konua yazdigi her seyi yapabiliyorum ben kredi kartindan tek farki para yatirip alışveriş yapabiliyorsunuz tabi taksit falan olmuyor onun disinda paypal ve steam gibi yerlerde de gecerli

konuyu hortlatıyorum ama internetten kredi kartı ile alışveriş yapar gibi (tek çekim, taksit yok) ptt kart kullanarak alışveriş yapabiliyor muyuz? Ptt şubesindeki memur denemek lazım sanırım yapılmıyor dedi. eğer sizin kartınız klasik ptt maestro kart ise (kredi kartı değil) ve netten alışveriş yapabiliyorsanız bende deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

quote:

konuyu hortlatıyorum ama internetten kredi kartı ile alışveriş yapar gibi (tek çekim, taksit yok) ptt kart kullanarak alışveriş yapabiliyor muyuz? Ptt şubesindeki memur denemek lazım sanırım yapılmıyor dedi. eğer sizin kartınız klasik ptt maestro kart ise (kredi kartı değil) ve netten alışveriş yapabiliyorsanız bende deneyeceğim.

Siteden siteye değişiyor mesela teknosa'dan falan alamıyorum havale kabul etmedikleri sürece ama aşağı yukarı bütün kitap sitelerinden alabiliyorum istediğimi havale kabul eden her yerden alışveriş yapılabiliyor steam'de dahil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siteden siteye değişiyor mesela teknosa'dan falan alamıyorum havale kabul etmedikleri sürece ama aşağı yukarı bütün kitap sitelerinden alabiliyorum istediğimi havale kabul eden her yerden alışveriş yapılabiliyor steam'de dahil.

hocam havale dediğiniz posta havalesimi? ben kredi kartında olduğu gibi kart no, son kullanma tarihi ve ccv no girilerek yapılan ödemeleri sormuştum. sizinki ptt nin interaktif ekranından firmaya havale yapılmasıyla oluyor sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam havale dediğiniz posta havalesimi? ben kredi kartında olduğu gibi kart no, son kullanma tarihi ve ccv no girilerek yapılan ödemeleri sormuştum. sizinki ptt nin interaktif ekranından firmaya havale yapılmasıyla oluyor sanırım

Aynen doğru anlamışsınız

• Şimdi denedim dataservis.netten bir notebook bataryası aldım. kredi kartıyla alır gibi pttkart ile kart no son kul tarihi ve ccv yi girdim telefonuma 3d secure şifresi gönderdi yazdım ödeme onaylandı. netten ptt hesabıma da girip baktım ödeme yapılmış. bu şekilde de alışveriş yapıla biliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 9 Nisan 2015; 14:18:42 >
  • quote:

Şimdi denedim dataservis.netten bir notebook bataryası aldım. kredi kartıyla alır gibi pttkart ile kart no son kul tarihi ve ccv yi girdim telefonuma 3d secure şifresi gönderdi yazdım ödeme onaylandı. netten ptt hesabıma da girip baktım ödeme yapılmış. bu şekilde de alışveriş yapıla biliyormuş

Ben bir çok yerden denedim hiç birinde olmadı nasıl yaptınız anlamadım ?
  • quote:

quote:

Şimdi denedim dataservis.netten bir notebook bataryası aldım. kredi kartıyla alır gibi pttkart ile kart no son kul tarihi ve ccv yi girdim telefonuma 3d secure şifresi gönderdi yazdım ödeme onaylandı. netten ptt hesabıma da girip baktım ödeme yapılmış. bu şekilde de alışveriş yapıla biliyormuş

Ben bir çok yerden denedim hiç birinde olmadı nasıl yaptınız anlamadım ?

ptt merkez müdürlüğünden pttkart şifresine ek olarak interaktif şifre almıştım netten kart hesabına erişmek için. sanırım o zaman aktifleşti. sizinde varsa belki olur. son zamanlarda bu kartlara bir sürü yenilik getirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 9 Nisan 2015; 14:27:20 >

• selam arkadaşlar, konuyu hortlatmış olacağım ama bu ptt kartı kullananlar var mı, var ise avantajları nedir. memnunlar mı. ???

görüşlerinizi yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_edda

selam arkadaşlar, konuyu hortlatmış olacağım ama bu ptt kartı kullananlar var mı, var ise avantajları nedir. memnunlar mı. ???

görüşlerinizi yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.

Up.

• n11 den alışveriş yapılmıyor arkadaşlar havale geçmiyor n11 de, diğer alışveriş sitelerinde sorun yok.

http://www.n11.com/genel/odeme-secenekleri-393251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 7 Ağustos 2016; 10:30:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.