< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 9 Ekim 2019; 22:17:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 9 Ekim 2019; 22:17:56 > |
bir insan kanser olmak istiyorsa ptt kargo dan kendisine kargo istemeli.
Tam 8 gündür ben de tarafıma kargo gelmesini bekliyorum. Dağıtıma çıkmıyor. Amaçsızca bekletiliyor. İnşallah yola çıkacak. Hiçbir telefonlarına da ulaşılmıyor. Hatları düşmüyor sürekli arızalı gibi daha bağlanmadan gidiyor. Velev ki bağlandın açan yok. ![]() ptt.gov.tr ye şikayet kaydı oluşturayım dedim şikayetimi yazıyorum 20. denemeye kadar güvenlik kodu hatalı mesajı alıyorum ![]() Kısacası beter, sinir bozucu, baştan aşağı tuttuğun yerin elinde kaldığı bir yer...Diğer kargo firmaları ile de sorunlarım oldu ama asla bunlar kadar değil ![]() |
Hepsiburada dan sipariş teslimatında genelde 2 iş günü yazar bende bakmadan sipariş geçerim, siparişten sonra bir baktım 5 iş günü yazıyor sebebi ne diye girdim ptt kargo ile yollanıyormuş. 5 gün demesine rağmen 10 günde geldi şehire geldikten 3-4 gün sonra dağıtıma filan çıktı. Çok yavaşlar gerçekten
|
Sen bir de Aras kargoyu gör. Benim hemen 50 metre yanımda araskargo şubesi var, her kargo geldiğinde taa 5-10 km uzaktaki şubeye gidiyor sonra yanlış şube olduğunu anlayıp tekrar yönlendirme yapıp getiriyorlar. Tabi yine hata yapmazlarsa😂
|
Daha bugün PTT kargoda işim oldu -neyseki kargo bana ait değil- lan şubeye kargo gelmemiş, Topkapı aktarmaya gitmiş, bize niye gelmemiş anlamadık diyor adam. Topkapı şubeyi arayın öğrenin diyor, kendi yapmıyor. Tel nosunu bile bizim bulmamızı bekliyor. Neyseki internet denen nimet sayesinden buluyorsun ama telefonlara bakan yok. Arıyorsun telefon meşgul. Arıyorsun telesekreter çıkıyor, yönlendirmeleri izliyorsun yine açan yok, çat kapanıyor. Çağrı merkezi zaten başlı başına off-side. Direkt kapanıyor.
Hakikaten böyle organizasyon özürlü bir kurumu kolay kolay bulamazsınız. Mümkün olduğu kadar uzak durun. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|