Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
393.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargonuzda herhangi bir sorun yoktur 1-2 gün daha beklemeniz gerekiyor.
  • Teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilitci

Merhaba,

Takipli kargoda gelmeme veya kaybolma gibi bir durum olurmu 1ay 10 gün oldu hala yurtdışına gönderildi şeklinde bekliyor daha ülkemize girmedi.

Takip no:RS503145144CN

Takipte varan ülke kısmında bilinmeyen ülke yazıyor. ben dün sipariş verdim. Varış ülkesi türküye görünüyor.
  • merhabalar gelen ürünlerin parasını yani değerini neye göre hesaplıyorsunuz??örnek 60 dolarlık bir tv box sipariş etsem ve üzerine 30 usd yazdırtsam sıkıntı çıkarmı??

Son olarak 2016 nın eylül ayında gelen 31 dolarlık bi ürüne 0,60 tl vergi alınmış ve paketin üzerine yapıştırılmış ve paketi getiren arkadaşa ödedim..Bu ne vergisidir ki acaba
  • Merhaba arkadaşlar. EMS vasıtası ile bir kargo gelecekti fakat belli bir süreyi aşmasından ve hala bir güncellenme olmasından dolayı meraklanmaya başladım.

2016-12-14 23:40 Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-12-14 20:32 Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-12-14 20:32 Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)
    2016-12-14 19:03 Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
    Origin Country - Cache Time: 2017-01-12 21:16
    2016-12-14 00:00 Hong Kong, The item left Hong Kong for its destination on 14-Dec-2016
    2016-12-14 00:00 Hong Kong, The item arrived at processing centre.
    2016-12-14 00:00 Hong Kong, Item posted.

halen ülkeye gelmemiş.30 gündür kargoyu arkadaşlar kayıklamı getiriyor acaba.Takipli kargonun kaybolma ihtimali var mı?

• Bu sene takipli takipsiz her kargo ortalama artık 1 ay 10-15 gün civarında gelmeye başladı gümrükte bilerek bir yavaşlatma mı başladı son vergilerden sonra, insanları bıktırıp iç piyasaya yönlendirmek mi isteniyor.
    Eskiden ortalama 1 ayda gelirdi takipsiz bile şimdi takiplisi bile bir ayı aşıyor çin aynı çin bizde değişen bişeyler var gibi ?!
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Yapsan 400 + geliyormus vay be
  • hocam kitap gönderimi yapıcam.istanbuldan izmire.ptt kargo kitap ücretsiz taşıyor muydu? öyle bir şey okumuştum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

hocam kitap gönderimi yapıcam.istanbuldan izmire.ptt kargo kitap ücretsiz taşıyor muydu? öyle bir şey okumuştum?

Ücretsiz değil indirimli taşır sadece kitapları değerli dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

hocam kitap gönderimi yapıcam.istanbuldan izmire.ptt kargo kitap ücretsiz taşıyor muydu? öyle bir şey okumuştum?

Ücretsiz değil indirimli taşır sadece kitapları değerli dostum.

ufak 1 kitabı istanbul avrupadan izmir bornovaya kaça götürür
  • Postam uzun süredir aşağıdaki konumda .Fikri olan var mı ?

2017-01-19 07:42:22 【TR】Package arrived at the carrier facility (Yunexpress's Track End)
  • Takipsiz kargolarda uzak bu kargoyu götürmeyeyim gibi bir durum var mı ? Şehirden 20 km uzakta bir kuruma adresi yazsam gelir mi ?
    Birde evde olmayınca kargonuz geldi siz yoktunuz gibi mesaj geliyor mu ?

Teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patr1 -- 30 Ocak 2017; 12:49:11 >
  • Ankara'ya dilekçe göndermem lazım APS ile gönderiliyormuş galiba. Pttden ne işlemleri yapmam lazım ?
  • 17track takip sitesinden baktığım kargom 22 aralıkta türkiyeye giriş yapmış ama bugun 40 gün oldu ne gelen var ne giden.ne olacak bizim kargo dostum bu lanet ptt benim kargoyu sallamıyor heralde.
  • Merhabalar,

Aliexpress den 10 a yakın siparişim var. 7 tanesi geldi. Fakat 2 tanesi 75 günü aşmasına rağmen gelmedi.

https://tr.aliexpress.com/item/Fashion-Pet-Dog-Cat-Automatic-Food-Feeding-Dish-Bowl-Water-Bottle-Dispenser-Feeder-Food/32721312271.html?spm=2114.13010608.0.0.ruZfNx
    https://tr.aliexpress.com/item/1PC-Candy-color-Plastic-Pet-Dog-Cat-Water-Drinking-Food-Bowl-Dish-Feeder-Puppy/32728299846.html?spm=2114.13010608.0.0.ruZfNx

Bu ürünlerin gelmeme nedeni postacının taşımak istememesi olabilir mi? Kimle görüştü isem barkod numarası olmadan size yardımcı olamam diyor. Diğerler siparişlerim sorunsuz geldi. Fakat bunlar neden gelmedi? İzlemem gereken yol nedir?

• Sıvıları kargoya verebiliyo muyuz, kolonya yollayabilir miyim?

• Selam hocam, biri 11.11'de, biri de Ocak basinda aldigim iki kargo giris yapmis gozukuyor, fakat kac gundur bu durumda ve degismiyor. Posta kutusuna yapmistim gonderimi, adresi hatali girmis falan olabilir miyim? Eger oyleyse nasil duzelttirebilirim bu durumu? Cok tesekkurler
    PTT'de çalışıyorum soruları alayım
    PTT'de çalışıyorum soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 31 Ocak 2017; 19:54:7 >

• Hocam PTT de dağıtıcı olarak çalışmak istiyorum. Özel bir kargo firmasindan bir hayli tecrübem var ne yapmam lazim

• Hocam merhaba, bana da bir yardımcı olursan memnun olurum.

16.11.2016'da araç için obd kablo siparişi verdim. 13,60 Dolar fiyatı var. Adam kargolamayı yaptı. Fakat ürün 07.01.2017 tarihinden sonra işlem görmedi. Uyarı olarak görünüyor kargo takibinde. Ürün ülkeye girdikten sonra takibi mi kesildi acaba? Ya da bunun nerede olduğunu, vergiye mi iadeye mi yasağa mı her neyse, neye takıldığını nasıl öğrenirim?
    PTT'de çalışıyorum soruları alayımPTT'de çalışıyorum soruları alayım

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    türkiyeye gelmemiş 10-15 gün daha bekle.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.