Şimdi Ara

PTDD Partition Table Doctor 3.5 sebep olduğu sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de forumda başlığını açmış olduğum WD 1TB External Harddiskin ''kullanabilmek için biçimlendirmeniz gerek uyarısına çözüm bulabilmek için tavsiye edilmişti bu program. Bu programla external a baktım evet fat 32 gözüküyordu. ve ntfs ye nasıl dönüştüreceğimi çözmeye çalıştım fixboot ve rebuild ettim I: sürücüsüydü external. Amma ve lakin yaptığım bu işlemler sonucu artık bilgisayarıma girince harddiskin depolama amacıyla kullandığım partition ı gözükmüyor. bu partition program üzerinden gözüküyor. ve browse a basınca gözüküyor da ama Bilgisayarımdan sembolü kayboldu. Birisi hem bu sorunu nasıl çözebileceğimi hemde external ı nasıl bu programla ntfs ye convert edebileceğimi söyleyebilir mi?

• externalımın ntsf olmasına rağmen hala bu diske erişebilmek için biçimlendirmeniz gerekmektedir uyarısı almam. bununla beraber harddiskin %75 ine sahip partitiona olan erişimi de kaybetmem cabası. programdan browse a basınca bilgisayarımda gözükmeyen partition içindeki dosyaları görebiliyorum ama tıklayınca dosyalara erişemiyorum yada kopyalayamıyorum. deactive etti heralde ve aktif hale nasıl getirebilirim ?
  •  PTDD Partition Table Doctor 3.5 sebep olduğu sorun...

C:/ aktif gözükürken G:/ inaktif gözüküyor ve sol tıklayıp aktif hale getirilemiyor !!

External hem aktif gözüküyor hem ntfs formatına convert oldu fakat yine erişilemiyor yine erişilemiyor.

Görüldüğü gibi harddiskin G:/ partition'ı gözükmüyor ve External'a ulaşılamıyor.

Yardım Lütfen !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.