Merhaba arkadaşlar. Pozitif Teknolojiden 08.11.2021 tarihinde Macbook air m1 ve çantasını aldım. Aşağıdaki çantaya 200TL ücret ödedim. Kol askısı içinden çıkmadı. 10 Kasım 2021 tarihinden bu yana hala bekliyorum. Maillere cevap vermiyorlar. Adamların itibarını kendilerinden daha çok ben düşünüyorum. Bakın, ürünü gönderin, sağa sola yaptığınızı yazmayım, itibarınız zedelenmesin diyorum ama demek ki pek önemi yok. İtekleyerek, sağ duyulu davranarak zar zor maile cevap alıyorum onda da 15 gündür geçiştiriyorlar. Adamlar sanki parasıyla değil hayrına iş yapıyor. Size belki pintilik gelebilir ama bana göre durum böyle değil. Ha Macbook'u ayıplı göndermiş ha çantayı. Ne fark eder ikisinin de parasını ödeyip aldım. https://www.pt.com.tr/pt-13-inc-smartpack-notebook-cantasi-gri Diğer arkadaşlarda PT'nin iletişimsizliği hakkında şikayetler oluşturuyor. Bence bu firmadan kargoyla ürün teslim alacaksanız kargo personelinin önünde ürünü açın. Sorun varsa tutanak tutturup iade edin. Koskoca PT falan demeyin, taklaya gelirsiniz. Mail kanıtlarıyla birlikte hukuksal olarak haklarımı arayacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xitsilla -- 25 Kasım 2021; 23:42:32 > |
Bildirim