Şimdi Ara

Psu yüzünden sistem mavi ekran verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 puanlık uzmanlık sorusu arkadaşlar. Sistemi vatandan düzdüm ama param yetmediği için ekran kartı ve psu almadım eski Asus 350 wat psuyu kullanıyorum ama gelin görün ki sistem kurulmuyor bile. Sizce psu yetmediği için kurulumda mavi ekran verir mi?

Amd Fx6100
    Gigabyte 970a-ds3
    Gskill Sniper 2x4gb 1600mhz
    Powercolor Hd5770
    Sandisk Extreme 120gb SSD

Asus 350wat psu

• 5770 in 6 pin ek güç girişini taktınız mı ?

Yük altında belki sorun yaratabilir de (oyun oynarken falan) normalde yeterli gelmesi gerek PSu nun.

Power çok eskiyse ondan da olabilir de, ama ondan önce bellekleri farklı slotlarda tek tek deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

5770 in 6 pin ek güç girişini taktınız mı ?

Yük altında belki sorun yaratabilir de (oyun oynarken falan) normalde yeterli gelmesi gerek PSu nun.

Power çok eskiyse ondan da olabilir de, ama ondan önce bellekleri farklı slotlarda tek tek deneyin.

evet güç girişini taktım . birkaç hafta önce zar zor wolfeinstein yükledim oynadım ama sadece onu oynayabildim. şu iki haftadır bir türlü kuramıyorum.windows yüklerken sürekli mavi ekran veriyor. zaten ilk haftalarda da windowsdayken mavi ekran verip kapanıyordu. bellekleri farklı slotlarda teker teker denememe rağmen yine mavi ekran veriyor. eski bilgisayarımda hd5770 ile asus psu çok da güzel çalıyordu. ne zaman işlemci anakart ram değiştirdim bir türlü stabil kuramadım. acaba anakart arızası filan mı var diye düşünmeye başladım.

• Evet,düşük güçlü veya gücü stabil veremeyen güç kaynakları mavi ekrana ve çok daha fazla arızalara sebep olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Evet,düşük güçlü veya gücü stabil veremeyen güç kaynakları mavi ekrana ve çok daha fazla arızalara sebep olur.

bana da tek sorun o gibi geliyor ama imkansızlıklardan dolayı emin olamıyorum. yeni bir psu alıp da sorunun psudan kaynaklanmadığını öğrenmek bütçemi çok sarsacak. sorunun kanağını bulup ona göre harcama yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Evet,düşük güçlü veya gücü stabil veremeyen güç kaynakları mavi ekrana ve çok daha fazla arızalara sebep olur.

bana da tek sorun o gibi geliyor ama imkansızlıklardan dolayı emin olamıyorum. yeni bir psu alıp da sorunun psudan kaynaklanmadığını öğrenmek bütçemi çok sarsacak. sorunun kanağını bulup ona göre harcama yapmalıyım.

Hocam birinden güç kaynağı ödünç almayı deneyin olmazsa.Açıkcası bana güç kaynağından kaynaklı gibi geldi
  • Bence %80 güç kaynaklı bi sorun en az 500 W lazım o sisteme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam birinden güç kaynağı ödünç almayı deneyin olmazsa.Açıkcası bana güç kaynağından kaynaklı gibi geldi

hocam çevremde ödünç alacağım herhangi birisi de yok açıkçası. belki forumun ikinci el bölümünde temiz bir parça bulabilirim. thermaltake sitesinde spesifikasyonumu girince 485watt gibi bir değer gerekli diyor. mantıklı düşününce bana da güç kaynağı sorun gibi geliyor. 350 watt nereye 485 watt nereye arada büyük fark var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çevremde ödünç alacağım herhangi birisi de yok açıkçası. belki forumun ikinci el bölümünde temiz bir parça bulabilirim. thermaltake sitesinde spesifikasyonumu girince 485watt gibi bir değer gerekli diyor. mantıklı düşününce bana da güç kaynağı sorun gibi geliyor. 350 watt nereye 485 watt nereye arada büyük fark var.

Ikinci el bölümünde temiz güç kaynakları oluyor hocam. Sisteme zarar vermeden değiştirmenizi öneririm. Güç kaynağı bilgisayarın kalbidir ve şu anda kalbi hasta yeni organ lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

100 puanlık uzmanlık sorusu arkadaşlar. Sistemi vatandan düzdüm ama param yetmediği için ekran kartı ve psu almadım eski Asus 350 wat psuyu kullanıyorum ama gelin görün ki sistem kurulmuyor bile. Sizce psu yetmediği için kurulumda mavi ekran verir mi?

Amd Fx6100
    Gigabyte 970a-ds3
    Powercolor Hd5770

Asus 350wat psu

hocam bi tane 550w alcan paraya kıyığp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

quote:

100 puanlık uzmanlık sorusu arkadaşlar. Sistemi vatandan düzdüm ama param yetmediği için ekran kartı ve psu almadım eski Asus 350 wat psuyu kullanıyorum ama gelin görün ki sistem kurulmuyor bile. Sizce psu yetmediği için kurulumda mavi ekran verir mi?

Amd Fx6100
    Gigabyte 970a-ds3
    Powercolor Hd5770

Asus 350wat psu

işte hocam bayram öncesi büyük sorun ikinci el bölümünde temiz birşeyler bulmaya çalışacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

quote:

Amd Fx6100
    Gigabyte 970a-ds3
    Powercolor Hd5770

Asus 350wat psu

işte hocam bayram öncesi büyük sorun ikinci el bölümünde temiz birşeyler bulmaya çalışacağım.

hocam sıfır alcaksan teknobiyotik.com a bakabilirsin

• Benim pc de oyuna girince sak kapaniyor psu dan midir acaba sorun windowstaykende mavi ekran veriyor
  • Madem konuyu upladınız bende problemin nedenini anlatayım. Sorun ramlerdeymiş. Vatandan ramleri garantiye gönderdim değiştirdiler çatır çatır çalıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.