Şimdi Ara

PSU YETRLİ Mİ EKRAN KARTI SIĞAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kasa zalman z9
    ekran kartı Sapphire R9 290 TRI-X

arkadaşlar bütçem 3 bin amd topluyorum sizce mantıklı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Cok bilgili degilim ama psu yeter, ekran karti sigmayabilir.

Ve 3000 tllik sisteme gore baya ust seviye ekran karti almissiniz oyunlara tutkulusunuz anlasilan :D

sayılır hocam olmassa 400r düşünüyorum oyun pek sık oynamam ama gta 5 i ful ayarlarda oynamak istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Cok bilgili degilim ama psu yeter, ekran karti sigmayabilir.

Ve 3000 tllik sisteme gore baya ust seviye ekran karti almissiniz oyunlara tutkulusunuz anlasilan :D

sayılır hocam olmassa 400r düşünüyorum oyun pek sık oynamam ama gta 5 i ful ayarlarda oynamak istiyorum

Mesaji guncelledim. ekran karti asiri yuklenmede 300 watta cikabiliyormus. Guvenlik icin 750 W onermisler.

anladım hocam sağol

• Ekran Kartını yeni GTX 9... serisi almanı tavsiye ederim.Güç tüketimleri oldukça düşük.550W psu'yla dahi çok rahat GTX 970 i kullanabilirsin. :)

Yani aynı fiyata daha yeni teknolojileri vadeden , güç tüketimi az , performans olarak gtx 780 ile yarışıp geçiyor. Daha ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

Ekran Kartını yeni GTX 9... serisi almanı tavsiye ederim.Güç tüketimleri oldukça düşük.550W psu'yla dahi çok rahat GTX 970 i kullanabilirsin. :)

Yani aynı fiyata daha yeni teknolojileri vadeden , güç tüketimi az , performans olarak gtx 780 ile yarışıp geçiyor. Daha ne diyim

hocam bütçemi çok aşmak istemiyorum bununla gtx 970 i kıyaslarsak hangisini tavsiye edersin
  • Kesinlikle Gtx 970
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Gtx 970+ Zalman z5+Vs650 yada direk rc-k380. Kasada 5 fan yuvası var, 564w veriyor kablo saklaması var aman aman özelliği olmayan 300 liraya kasa+psu f/p.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.