arkadaşlar bütçem 3 bin amd topluyorum sizce mantıklı mı
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
Cok bilgili degilim ama psu yeter, ekran karti sigmayabilir.
Ve 3000 tllik sisteme gore baya ust seviye ekran karti almissiniz oyunlara tutkulusunuz anlasilan :D
sayılır hocam olmassa 400r düşünüyorum oyun pek sık oynamam ama gta 5 i ful ayarlarda oynamak istiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
quote:
Cok bilgili degilim ama psu yeter, ekran karti sigmayabilir.
Ve 3000 tllik sisteme gore baya ust seviye ekran karti almissiniz oyunlara tutkulusunuz anlasilan :D
sayılır hocam olmassa 400r düşünüyorum oyun pek sık oynamam ama gta 5 i ful ayarlarda oynamak istiyorum
Mesaji guncelledim. ekran karti asiri yuklenmede 300 watta cikabiliyormus. Guvenlik icin 750 W onermisler.
anladım hocam sağol
Ekran Kartını yeni GTX 9... serisi almanı tavsiye ederim.Güç tüketimleri oldukça düşük.550W psu'yla dahi çok rahat GTX 970 i kullanabilirsin. :)
Yani aynı fiyata daha yeni teknolojileri vadeden , güç tüketimi az , performans olarak gtx 780 ile yarışıp geçiyor. Daha ne diyim
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Ekran Kartını yeni GTX 9... serisi almanı tavsiye ederim.Güç tüketimleri oldukça düşük.550W psu'yla dahi çok rahat GTX 970 i kullanabilirsin. :)
Yani aynı fiyata daha yeni teknolojileri vadeden , güç tüketimi az , performans olarak gtx 780 ile yarışıp geçiyor. Daha ne diyim
hocam bütçemi çok aşmak istemiyorum bununla gtx 970 i kıyaslarsak hangisini tavsiye edersin
Kesinlikle Gtx 970
zibidi gonzales
kullanıcısına yanıt
Gtx 970+ Zalman z5+Vs650 yada direk rc-k380. Kasada 5 fan yuvası var, 564w veriyor kablo saklaması var aman aman özelliği olmayan 300 liraya kasa+psu f/p.