Şimdi Ara

Psu yanık kokusu resimli!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün pc min işlemcisini değiştim herşey yolunda gidiyordu pcyi kapadım sonra wifi güçlendiricim vardı pc kapalıyken onu anakarta bağlı usb 3.00 slotuna bağladım power tuşuna bastım pc çalışmadı, ondan sonra heralde ondandır diye pcden çıkardım çalıştı.
    Sonra wifi güçlendiriciyi bağladım ve bir yanık kokusu hissettim hemen onu söktüm ve pcyi kapadım.
    5dk sonra pcyi çalıştırdım sıkıntı var mı diye pc çalıştı neyse kapattım bilgisayarı az önce flash yardımıyla kasayı incelerken psu daki yanığı fark ettim aşağıda resimleri var psu o durumdayken çalıştırmak istemedim.
    Sorularım şunlar

Pc çalılıyorsa bileşenlerde sorun yok denebilir mi?
    Pcm çok eski yeni psu almam mantıklı mı :(
    Bu halde kullanılır mı psu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:6:12 >
  • Ama diyim hocam o psu öyle sökülüyken falan sakın denemeler yapmayasın çarpılırsın mazallah !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    İnca :))

• quote:

Orijinalden alıntı: m4shroom

Ama diyim hocam o psu öyle sökülüyken falan sakın denemeler yapmayasın çarpılırsın mazallah !
    Geriye toplayip taktim çalışıyor bu durumda çalışması kalitesinden mi.yoksa adilikten mi anlamadim:))

• www.amazon.com.tr
    Zalman Zm500-Txii(Megamax500W) 500W +80 Plus Çift Ileri (Dual Forward) 120Mm Fanlı Güç Kaynağı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Zalman-Zm500-Txii-Megamax500W-Forward-Kayna%C4%9F%C4%B1/dp/B084RNLV96/ref=mp_s_a_1_2?keywords=Zalman+500&qid=1588146622&sr=8-2

Son 1 adet diyor bu nasil acil fikir verirseniz fiyatida cok makul tukenmeden alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güç Kaynağından koku geliyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.