Şimdi Ara

PSU VE RTX 4080 çıkmazı. Acil yardım🙏🙏

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Pny marka yeni 4080 ekran kartı aldım. Elimdede yıllar önce aldığım ve taptaze duran seasonic 850 watt psu var. Önceki kartı rtx 3070 ti ve hiç bir problem yaşamadım. Ancak bu 4080 i takıyorum ve 3 adet pci-e girişine kartı bağlıyorum ne yazıkki. Bilgisayar açılmıyor. Elektrik var ama açma tuşuna basınca açılmıyor. Bu pci-e e taktığım kablolardan her hangi birini psu dan söktüğümde, bilgisayarın açma tuşuna basınca bilgisayar açılıyor. Anlamadım gitti. Yani mesela psu dan mı kaynaklanıyor anlamadım. Aşağıda psu nun değerlerinide ekliyorum. Bu arada bilgisayarım i5 11600kf, abinakart asus tuf z590, ram 16 gb, 360lık sıvı soğutma ve 6 adet fan. Yani doğru düzgün enerji çeken birşeyde yok.Allah aşkına aklınıza birley gelirse yazın yardım edin.


    PSU VE RTX 4080 çıkmazı. Acil yardım🙏🙏


    PSU VE RTX 4080 çıkmazı. Acil yardım🙏🙏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam kablo problemi olabilir . Gelen 12vhpwr konnektorune 3 ayri 6/2 power pcie kablosu takip deneyin. Yani 3 ayri kanaldan guc saglayacak sekilde. Zaten nvidianin da onerisi bu sekilde olmasiydi.

  • Onami kardeşim valla çok teşekkür ederim. Yazını okuyunca bir daha kontrole geçtim. Baktım psu yazan yeri ekran kartına pci-e yazan yeri psu ya takmışım. Hemen değiştirdim. Ayrıca önerğne binaen kapboları direk yan yana olan 3 ayrı pcie girişine taktım ve oldu. Yani bilgisayar çalıştı. Çok teşekkür ederim🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazfatih B kullanıcısına yanıt

    ne demek hocam iyi gunlerde kullaninPSU VE RTX 4080 çıkmazı. Acil yardım🙏🙏 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.