Şimdi Ara

PSU Tavsiyeleri(PSU list) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.160
Cevap
5
Favori
136.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enermax Galaxy listede var ama Bende Enermax Revolution Serisi var oda 1. sınıftamı yer alır arkadaşlar sizce?
  • XILENCE 800 Watt Gaming Edition Psu NAsıl dır tavsiye edermsisniz?
  • PSU seçimimde çok yararlı oldu bu açtığınız konu. Teşekkür ederim.
  • arkadaslar ben yeni bir sistem topladım soyleki..

asus p 55 evo anakart
    intel i7 2,8 işlemci
    kingston 4 gb 1600 mhz ddr3 ram
    zotac 275 gtx ekran kartı
    seagate 500 gb hdd
    philips 23'' full hd lcd
    samsung 24x dvd writer

bunlari alirken power olarak gigabye 550 w poer sectim fakat bu 550 w poer tepe degermis gecek 450 imis .ekran kartının ustunde zaten min 550 w poer gereksinimi oldugunu soyluyo ..oyleki ekran kartı butun ide leri aldı 3 fanım bosta su anda..ama pc kasıyo ve bazan acılmıyo bile reset atmadan tam verim alamıyorum bende power ı degistim high power 750 gb power siparis verdim ...bu poer sanırım yeter bana sizinde goruslerinizi almak istedim ..power secimim dogrumu ve pc nin acılmaması su anda takılı olan 550 w lık powerdan mı kaynaklanıyo onu sorcam ..cevap alırsam sevincem tsk simdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

XILENCE 800 Watt Gaming Edition Psu NAsıl dır tavsiye edermsisniz?

Sorduğun ürünün özellikleri aşağıdaki gibidir.Oldukça iyi bir Psu.
    En önemli özelliği bence 80+ onayının olmuş olması ortalama %85 performansla kullanabilirsin.
    Kocaman bir fan var üzerinde,SLI ready özelliği de sanırım iyi bir altyapı olur senin için.
    80PLUS BRONZE Sertifikası
    80 Plus Bronze Yüksek Verimlilik sertifikalı ve tasarruflu yapı
    Büyük 135mm Red Wing Fan
    Büyük fan sayesinde en az gürültü ile en iyi soğutma
    Quad-SLI ready
    6 PCI-Express konnektör (6pin+6+2pin) ile yüksek oyun taleplerini karşılar
    Diğer Özellikler
    Active PFC, Full Range, Smart Fan Function, Supports Intel® ATX 12V V2.2 / EPS 12V 2.92

Bu arada buraya yazamayacağım kadar test ödülü var.
    Aynı zamanda çevreci az enerji tüketen bir cihaz..

Umarım işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesAt

Arkadaşlar konuyu açan arkadaşa da PM attım sizin görüşleriniz nedir acep;

Aşağıdaki PSUların ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisinin olması konusunda siz ne dersiniz;

- XILENCE XP1000 1000W 135MM FAN ACTIVE PFC 80 PLUS BRONZE POWERSUPPLY --------- 305 TL http://www.hepsiburada.com/xilence-xp1000-1000w-135mm-fan-active-pfc-80-plus-bronze-powersupply/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71765

High Power 1000W Absolute Serisi Modüler Güç Kaynağı [HP-1000-G14C] ---------- 325 TLhttp://www.hizlial.com/donanim-oem-/power-supply/high-power-1000w-absolute-serisi-moduler-guc-kaynagi-hp-1000-g14c_30.016.4516.0016.htm

Bİrde bu 80 Plus sertifikası mevzusunda High Power "Standart" sertifa almışken Xilence Bronze sertifikası almış durumda. Bu konuda da bilgisi olan arkadaşlardan bi yorum yazabilirlerse sevinirim, şimdiden teşekkürlerimle...

XILENCE ile High Power ı kıyaslamak yanlış olur sanırım.
    XILENCE ürünlerinin hepsinde 80+ var. ve ürünler enerji tasarrufu ödülü de almış.
    Yurtdışı forum sitelerinde farkı görebilirsin.

Bence XILENCE

• @mturkel34

Xilence ın bütün ürünleri 80+ sertifikalı değil. Ucuz modellerin sertifikası yok. Aynı şey High power içinde geçerli. Kıyaslama yapacaksan ortaya bir şey koy ki insanlar ciddiye alsınlar. Öyle ürün sayfasındakileri kopyala yapıştırla, 15 aylık konuları hortlatmakla olmaz bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 10 Ekim 2009; 17:27:36 >
  • sistemimi yazayım arkadaşlar. yeni topladım

intel e5200 işlemci
    asus en8800gt ekran kartı
    gigabyte g31m-es2l anakart
    kingston 2 gb 800 mhz ram tek modul( 2x2 olacak psu alınca)
    feel hurricane kasa
    lg dvd writer
    usb'ye bağlı kablosuz mouse ve klavye

bu sisteme kaç watt ve hangi marka psuyu almalıyım? bütçem 100-150 tl arası. yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • ATI nin kendi sitesinde tek grafik kartı ile kullanılabilecek sertifikalı markalar ve modeller listelenmiş:

http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop

Birden fazla grafik kartı kullanılan sistemler için de sertifikalı psu listesi de burada:

http://game.amd.com/us-en/crossfirex_components.aspx?p=3

• http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817194046

al sana psunun krali

ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT

ama malasef tr gelmiyor bu ürünler gelen ürünler hep düz modeller

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx

buda sertifika listesi insanlar bilinclesin artik cakma psulari istemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 2 Kasım 2009; 10:25:25 >

• AMD Athlon Dual Core - 5200-2,69 mhz
    Asus MA-mx Anakart
    Kingston 800 mhz 4 GB ram (Çift Slot)
    2 adet HD .
    1 adet Optik sürücü IDE
    2 adet Fan (İşlemci + Kasa )
    4 Adet USB bağlantısı

Gelelim soruma; Şu anda bende 350 Watt AOpen power supply var. Ekran kartı şu anda ana kartdaki tümleşik olan ekran kartı. Fakat ben değiştirmek istiyorum. HD 3650 almayı düşünüyorum. Aceba power supply'ım bu özellikteki PC'i ekran kartı sonrası da destekleyebilir mi _?
  • arkadaşlar bi şey soracağım internette gezinirken yeni bir markaya rasladım (sadece benim içinde yeni olabilir)

bu kasanın psu'su acaba 3. sınıf ürünler arasındaki Corsair TX-HX ürün grubunamı ait

tx sonic detay bülümde örnek sistemde vermişler bu sistemi sorunsuz çalıştırır diye

bide bu 19a olarak geçiyor değilmi ?
     PSU Tavsiyeleri(PSU list)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysan240 -- 19 Kasım 2009; 0:41:47 >

• Merhaba arkadaşlar iki tane PSU yakmış biri olarak 3üncüsde yanmadan artık sağlam bir tane almanın vakti geldi diyorum ve aşağıdaki PSU'yu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl yada önereceğiniz alternatif başka PSUlar varmı?

http://www.hepsiburada.com/ocz-stealthxstream-500w-sli-powersupply-ocz500sxs-eu/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71973

• quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick
    Merhaba arkadaşlar iki tane PSU yakmış biri olarak 3üncüsde yanmadan artık sağlam bir tane almanın vakti geldi diyorum ve aşağıdaki PSU'yu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl yada önereceğiniz alternatif başka PSUlar varmı

dostum benim tavsiyem xilence corsair markalarından birini tercih etmenden yana. xilence 750W gaming edition u kullanıyorum çok memnun kaldım diyebilirim.forumda da incelemesini koymuştum. ses ve ısınma sorunu yok. modüler olması ve 80+ sertifikası olması da ekstraları.
    corsair i ztn biliyorsundur ne kadar kaliteli ürünleri vardır.
    bütceni de söylersen daha rahat yardımcı oluruz

• Arkadaşlar sorumu cevaplarsanız ona göre Ekran kartı sipariş edeceğim.
  • aopen psular orta seviye düşük güç tüketimli ekran kartlarını sorunsuz çalıştırıyorlar kaldıki siz giriş seviyesi ekran kartı almak istiyoruz yani eğer psu'nuz arızalı değilse hiç bi sorun olmaz ama 3650 çok gereksiz bir ekran kartıdır 4650-4670 yada güç girişi olmayan bir 9600gt alsanız hada iyi olur

SPARKLE 9600gt tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: şifacı

quote:

Orijinalden alıntı: Hat - Trick
    Merhaba arkadaşlar iki tane PSU yakmış biri olarak 3üncüsde yanmadan artık sağlam bir tane almanın vakti geldi diyorum ve aşağıdaki PSU'yu almayı düşünüyorum. Sizce nasıl yada önereceğiniz alternatif başka PSUlar varmı

dostum benim tavsiyem xilence corsair markalarından birini tercih etmenden yana. xilence 750W gaming edition u kullanıyorum çok memnun kaldım diyebilirim.forumda da incelemesini koymuştum. ses ve ısınma sorunu yok. modüler olması ve 80+ sertifikası olması da ekstraları.
    corsair i ztn biliyorsundur ne kadar kaliteli ürünleri vardır.
    bütceni de söylersen daha rahat yardımcı oluruz

Forumdaki xilence inclemenize baktım gayet güzel bir PSU'yada benziyor fakat bütçe bende kısıtlı olduğu için (150 - 160) ben xilence gaming edition 600W alayım diyorum ne dersiniz?

• Bir dönem FSP 400 watt kullanmıştım elektrik kesintisi ile beraber hayata veda etmişti kendisi bereket anakarta bişi olmadı everest ile bile öyle bişey yaşamamıştım 4 katı fiyatına fsp aldım pişman oldum bi dahada almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Enermax Galaxy listede var ama Bende Enermax Revolution Serisi var oda 1. sınıftamı yer alır arkadaşlar sizce?

Enermax ın bütün PSU ları 1. sınıftır. Revolution lar yeni nesil çok daha üstün PSU lar. Konu açılalı neredeyse 3 yıl olmuş ve güncellenmemiş. Dereden çok sular aktı, yeni nesil bir çok model girdi piyasaya. Şu saatten sonra sırf 1. sınıf listesinde geçiyor diye Galaxy arayan görünce gülüyorum doğrusu. Revolution modelleri ile kıyaslanınca artık ilkel kalıyor fakat gelde anlat.

• http://forum.donanimhaber.com/m_37130280/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37160005

Bu konu altındaki konuyla ilgi tavsiyenizi rica ediyorm iş yerınde oldugum ıcın ve evde pc ye bakamadıgım ıcın konuyu cok detaylı kontrol edemedım mutlaka konuda ıstedıgım cevabı bulabılıtım ama malesef hıcc vaktım yok sizden ricam 75 tl ye kadar bana bır psu tavsıye etmenız ama dersenızkı 10-15 tl ver sunu al cok rahat edersın buyuk kazanımın olur dıyosanız beklerım tavsıyenızı yada bır kac farklı secenek sunarsanız sevınırrim ve sımdıden cvbınız ıcın teşekkür ederım saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.