Şimdi Ara

Psu taktım, sistem kafayı yedi galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önceki konularda belirttiğim;http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-watt-80plus-500w-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
    psu yu aldım. Bugün geldi. Takıp kasayı çalıştırdım artık işlemci fanı mı psu fanı mı anlayamadım fanlardan biri çok hızlı dönüyor. Yeni bir fan almıştım onu da taktım da çıkan sesin sadece ondan geldiğini düşünmüyorum. Neyse oyuna giriyim dedim. Pubgyi açtım ilk 2 açışımda crash verdi ( eski psu ile bunu yaşamıyordum.) Tekrar girdim maça bağlandım harita yüklenmiyor sesler gelmesine rağmen. Bir kere yüklendi 10 15 saniye de bir fps 1 e iniyor düzeliyor sonra. Gpu kullanımı 90-100 arası sıcaklık 60-70 derece arası. Cpu kullanımı da 50-70 arasında değişiyor.

Sistem: r3 1200 (3.3 ghz ye çektim)
    Rx 560 2gb
    8gv ddr4 ram (2133mhz kendi hızı ben 3200e çektim.)
    Msi b350m bazooka anakart.

Eski psu everestin 400w luk güç kaynağıydı.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Sorunu çözdğm arkadaşlar bir kaç dosya eksikmiş araştırdım bulup kurdum düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxnary -- 29 Ağustos 2018; 22:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcaklıklar normal. eskiden az olması psu yetersiz olduğu için tam kapasite çalışmaz ve az ısınır. kullanımda bir sorun yoksa böyle devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.