Şimdi Ara

psu ölçme acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun oynarken pc bir anda kapanıyor.bir kaç oyunda denedim aynı olayla karşılaşıyorum.Bir arkadaş ölçü aleti al beni ara dedi.yarım saatliğine aldım biyerden.arıyorum açmıyor.Acil halledip götürmem lazım.googleden baktım bi kaç sitede multimetreyi dc konumuna getirin falan yazıyo bunda öyle bişiy yok sadece rakamlar var. kırmızı vhz siyahda com diye bi girişe takılı multimetrede.Güç kaynağının 12v ve 5v değerlerini ölçmek istiyorrm lütfen acil yardım

• Kısaca sistemi yazarsan anlayabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Kısaca sistemi yazarsan anlayabiliriz

sistem ne alaka hocam güç kaynağının 12 v değerini ölçmek istiyorum diyorum.Sistem imzaamda yazıyo zaten.700w thermaltake litepower var kasanın içinden çıktı
  • Doğruya sistem ne alaka.Neyse siz ölçmeye devam edin.
    Ayrıca o Psu sisteminize yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Doğruya sistem ne alaka.Neyse siz ölçmeye devam edin.
    Ayrıca o Psu sisteminize yeterli.

Hocam Yeterli olduğunu biliyorum.Sen konuyu okumamışsın anlaşılan.Başlıktan cevap yazmışsın direk.olsun ben yinede yazayım.bundan 15 gün öncesine kadar hiç bi sıkıntı çekmiyodum.oyun indirirken 2-3 sefer elektrikler falan gitti.Şimdi oyuna girerken pc kapanıyo.psu büyük ihtimal arzalı.Yani bundan emin olmaya çalışıyorum arza psu damı yoksa başka bileşendemi.o yüzden 12 ve 5 v değerlerini ölçmek istiyorum psu gerçek değerleri veriyomu diye.Fakat bilmediğim için buraya konu açtım zaten :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Sistem Geliştirme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.