Şimdi Ara

Psu'nun Çalışıp Çalışmadığını Anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar. benim sıkıntım şu şekilde babam biyerden ucuza OCZ StealthXStream 600W OCZ600SXS psu bulmuş fakat çalıştığına emin değilim ucuz olunca kıllandım tabiki. benim kasa aerocool vx-r. içinde dahili 600w psu ile birlikte geldi. şimdi iki sorum var.

1-bu ocz psu nun çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım (bu 24 lü slota ataç takıp denedim fanı çalıştı ancak fanın çalışması psunun sorunsuz olduğu anlamına geliyor bilemem)
    2-eğer çalışıyorsa kasamdaki dahili gelen psu ile değiştirmeli miyim?

şimdiden teşekkürler

• Bence kasadaki fanı değiştirmeyin, risk almaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi daha iyiyse onu kullanın. Psu sakatsa belli eder zaten kullanımda.
  • makineye bir zarar vermesin?
  • yukarı
  • ocz ının o modeli akım korumalıdır sıkıntı cıkmaz bağla ama açıp içinde değiişiklik yapmadıalr ise normalde bağlarsan sıkıntı cıkmaz

iyi forumlar
  • yok hocam içini açmamışlar garanti için yapıştırılmış olan kağıt açılmamış az evvel ben açıp temizledim içini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

makineye bir zarar vermesin?

Böyle bi düşünce varsa ve power dan ümidin yoksa hiç bağlama 3 kuruş için 5 kuruştan olma :). Şans işi bu. Ben de fsp epsilson 600 w wardı. 2 ay tık demeden çalıştı biyerden ucuza denk getirmiştim. Akşam pc yi kapadım sabah açayım dedim basıyorum basıyorum tık yok istanbul da bi tamir firmasına gönderdim parçasını bulmak zor olduğu için mümkün değil tamiri dediler..
    Gittim garantili bi hıgh power aldım kafam rahat :) .Adamlar onu tamir edip gönderse bile içime sinmeden kullanacaktım . bozulduktan sonraki fotosu içi tertemiz akan patlayan çatlayan yok fakat malzeme de de tık yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

makineye bir zarar vermesin?

Böyle bi düşünce varsa ve power dan ümidin yoksa hiç bağlama 3 kuruş için 5 kuruştan olma :). Şans işi bu. Ben de fsp epsilson 600 w wardı. 2 ay tık demeden çalıştı biyerden ucuza denk getirmiştim. Akşam pc yi kapadım sabah açayım dedim basıyorum basıyorum tık yok istanbul da bi tamir firmasına gönderdim parçasını bulmak zor olduğu için mümkün değil tamiri dediler..
    Gittim garantili bi hıgh power aldım kafam rahat :) .Adamlar onu tamir edip gönderse bile içime sinmeden kullanacaktım . bozulduktan sonraki fotosu içi tertemiz akan patlayan çatlayan yok fakat malzeme de de tık yok :)

hocam görünürde benimkinde de sıkıntı yok şasi yaptırıp kontrol etme olayı var bu 24 pinli olan girişteki yeşil ve siyahı birbirine bağlayıp açtığında fanı dönüyorsa sıkıntı yoktur falan diyorlar. bilmiyorum öyle psu ihtiyacım yok aslında ama eğer çalışıyorsa neden stock psu'yu kullanayım ki diye düşünmedende edemiyorum

• KilliKarpuz kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

ölçü aleti ile kontrol edin değerleri . psu yu fişe takıp yeşil+siyahı birleştirince fan döndüğünde sorunsuz çalışacağı anlamına gelmez.

aynen hocam ben de ondan kıllandım. nereleri ölçmem gerekiyor resim yada video var mı
  • Bence kasandaki fanı kullan O Psu'yuda koy bi kenara bigün lazım olur
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:26:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.