Şimdi Ara

PSU Kablosu Sarma İşlemi İçin YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu Ürün yani mesela bez gibi kendim kabloların uç kısımlarını çıkarmadan mesela 1 kat sarıp kesiyormuyum ?

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-HS4791

Yani Kablo uçlarını çıkarmadan sarabileceğim bir Kablo Sarma uv simi ??

Yada Kablo Uçlarını çıkarmadan uv sarabileceğim bir ürün varmı ?

-------------------------
    Arkadaşlar Bu kablo sarma hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirmi ?
    Şu kadar biliyorum ben lütfen devamını getirirmisiniz

1-Kablayacağım kablonun ucunu söktük sonra bize lazım olan bu hortum gibi sarmadan aldık bunu geçirdik peki bunun böyle sıkı tutması için hangi işlemi yapıyoruz veya eksik bir şey varmı yazımda lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum mesela bu üstteki şey sanırım sarılan hortumun kaymaması için alınıyormuş bunu aldıktan sonra bunu kablonun uç kısımlarına sarıcam sanırım peki nasıl sertleştiricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 28 Kasım 2010; 13:39:23 >

• bu aparat kablo çorabının kaymasını engelliyor konnektör ile çorap arasında bi nevi bant gibi eğer könnetkör geniş ise mecbur kabloları cıkartıcaksın ha ufak bi konnektör ise çıkarmadan yapabilirsin aparatı geçirip çakmak ile veya sıcak hava tabancasıyla ısıtıp daraltıcaksın ki sıkı tutsun

Orijinalden alıntı: JEyüp01

Arkadaşlar Bu Ürün yani mesela bez gibi kendim kabloların uç kısımlarını çıkarmadan mesela 1 kat sarıp kesiyormuyum ?

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ACR-HS4791

Yani Kablo uçlarını çıkarmadan sarabileceğim bir Kablo Sarma uv simi ??

Yada Kablo Uçlarını çıkarmadan uv sarabileceğim bir ürün varmı ?

düşündüğün şekilde kullanılan bir tek bu sleeve var o da TR de yok.
     PSU Kablosu Sarma İşlemi İçin YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 28 Kasım 2010; 11:08:16 >

• Kablonun ucuna belli bir miktar Makaron geçirdikten sonra çakmak veya alev çıkaran herhangi bir aletle Makaronu biraz ısıt, Makaron kendiliğinden ısının etkisiyle büzüşüp sertleşecektir..

Orijinalden alıntı: Furkán

Kablonun ucuna belli bir miktar Makaron geçirdikten sonra çakmak veya alev çıkaran herhangi bir aletle Makaronu biraz ısıt, Makaron kendiliğinden ısının etkisiyle büzüşüp sertleşecektir..

aman cok ısıtma sonra yanar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.