Şimdi Ara

Psu kablo Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemimde tüm parçalar çalışmasına rağmen görüntü gelmiyordu.Yaptırdığım testlerede sorunun psu kaynaklı olduğu bulundu ve bir elektronikçi arkadaş
    http://resim.donanimhaber.com/m_66110137/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66110137 daki parçadan kaynaklı olduğunu söyledi ve alttaki resimdeki şemada gri-mor (PWR_OK - +5Vsb)uçları birbirine kısa devre yaptır ve ondan sonra bağla sistemi açabilirsin dedi ve gerçektende o şekilde sistem açıldı.
    Sormak istediğim bu işlemin şimdi yada ileride diğer parçalara herhangi bir zararı olurmu?
    Gelecek cevaplara göre bugün gün içinde psu almayı düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler

Psu kablo Bağlantısı

Psu kablo Bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 23 Eylül 2012; 10:00:30 >

• bendede aynı sorun var güç kaynağım saosonic pc ye taktığımda tüm parçalar çalışıyor lakin bir türlü görüntü gelmiyor başka güç kaynağını takdığımda sorun çözüldü sen bu kısa devreyi nasıl yaptın elektronikten zerre anlamam güç kaynağının içini açıp gri ve mor kablolarını birbirinemi lehimledin eğer öyleyse bende yapiğim.

forumda bu soruyu sordum lakin elektronikçi arkadaşımı bulamadığım içim sap gibi ortada kaldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_66111662/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bendede aynı sorun var güç kaynağım saosonic pc ye taktığımda tüm parçalar çalışıyor lakin bir türlü görüntü gelmiyor başka güç kaynağını takdığımda sorun çözüldü sen bu kısa devreyi nasıl yaptın elektronikten zerre anlamam güç kaynağının içini açıp gri ve mor kablolarını birbirinemi lehimledin eğer öyleyse bende yapiğim.

forumda bu soruyu sordum lakin elektronikçi arkadaşımı bulamadığım içim sap gibi ortada kaldım.

Valla hocam anladığım kadarı ile cevap vereyim.sorun psu da ama psu nun neresinde olduğuda önemli.Benim psu da sorun linkini verdiğim konudaki entegrede sanırım oda psu yu tetikleyen voltajı vermiyor.Kabloların orj halini değiştirmedim.Falçata ile ufak bir bölümlerini sıyırdım ve onları kablo ile birbirine bağlayıp bantladım.
    Sendeki sorun belki farklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bendede aynı sorun var güç kaynağım saosonic pc ye taktığımda tüm parçalar çalışıyor lakin bir türlü görüntü gelmiyor başka güç kaynağını takdığımda sorun çözüldü sen bu kısa devreyi nasıl yaptın elektronikten zerre anlamam güç kaynağının içini açıp gri ve mor kablolarını birbirinemi lehimledin eğer öyleyse bende yapiğim.

Yeşil ve siyah olmasın o kablolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: certy

Mor ile gri kabloyu birbirine bağladıktan sonra USB'yi kullanabiliyor musun bak bakalım.

Ondanmı sistem açarken Hdd yi görmüyor.
    Arkadaşlar ne yapmam lazım gidip alayımmı yeni bir psu yoksa bir çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

Anlıyorsan tamir etmeye çalış. Anlamıyorsan yeni güç kaynağı al. Maceraya gerek yok.

Tamie edilecek parça belli ama dün Yazıcıoğlu pasajında girmediğim dükkan kalmadı ama yok.Ya yurtdışından getirteceğim yada arızalı ocz,High power psudan söküp benimkine takacağım.Psu nun şu andaki fiyatı 150 TL.anlayacağın ne yardan geçebiliyoruz nede serden
  • Ispartada 500w psular 40$ istersen yollaya bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Kablo Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan3232

Ispartada 500w psular 40$ istersen yollaya bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: okan3232

Ispartada 500w psular 40$ istersen yollaya bilirim

İş almaya geldi mi sana yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.