Şimdi Ara

Psu Anakarti yakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evden getirdigim 20 gunluk h81m p33 anakarti ogrenci evimdeki psu ya taktim sistemden goruntu alamadim. Sistem fanu ve ekran karti fani donuyordu. Bilesenleri diger anakartta deneyince(baska psu ile) sorun olmadi.
    Keza baska bir arkadastan dual core anakart istedim onu taktim gene goruntu alamadim gene fanlar donuyordu anakarta elektrik geliyordu gene görüntü alamadim sonuc olarak. Bu anakart da 1 dene oncesine kadar calisiyormus.
    Psu ogrenci evinde bekliyordu yaklasik 2 ay elektrik vermedim yani bozuk olma olasiligi pek yok gibi yaklasik 4 5 yillik aerecool 550w lik bir psu, sizce psu anakarti yakabilir mi? Anakart uzerinde hoparlor yok yani ses alamiyorum. Aklima bu 12 V islemci kablosunda bi problem var ondan dolayi islemciye fazla az voltaj gidiyor gibi geliyor ama ne dersiniz bu konu hakkinda?

Edit:anakart garantiden degisim alacak firmayi aradim degisim dedi vatana yazi atmalarini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 14 Eylül 2016; 20:44:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    5 ay önce açıldı
    850w psu yeterli mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.