Şimdi Ara

# PSU Alırken ?? / Sistemlerin Psu İhtiyacı / Psu neden önemlidir ? # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
18
Favori
24.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende xıgmatek psu var 12 v kanalıjdan en fazla 22 amper veriyor bu psuya en fazla hangi ekran kartını takabılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu tam modeli ve diğer sistem bileşenleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Güzel ürün fakat o bütçelere daha farklı ürünler var. Garantisi 5-7 yıl olan başka ürün almak daha mantıklı.

garantisi 7 yıl olan 750 watt psu tavsiye edebilir misiniz ?
  • http://www.sanalmarketim.com/corsair-cp9020031eu-hx-serisi-hx750-750w-80-gold-moduler-psu/p_44318/

Corsair HX750 - 7 Yıl Garantili

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7977

Seasonic X750 - 5 Yıl Garantili

2 Üründe fazlası ile kaliteli ve uzun ömürlü. Bütçeyi aşar ise ,

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/high-power-element-80-bronze-hpc-750-b14s-750w-13514cm-guc-kaynagi.aspx

2 Yıl garantili ama fiyatına göre güzel bir ürün.

• Phenom 955 x4 ve 5870 li sistemim var 600W lik psu vardi dun bozuldu icine baktigimda kondansatorleri falan erimisti yeno birtane alicam moduler olursa cok iyi olur tavsiye.edebilirseniz sevinirim vatanda buldum OCZ iyi bir marka midir ? Tavsiyeler vatandan olursa cok iyi olur.tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Phenom 955 x4 ve 5870 li sistemim var 600W lik psu vardi dun bozuldu icine baktigimda kondansatorleri falan erimisti yeno birtane alicam moduler olursa cok iyi olur tavsiye.edebilirseniz sevinirim vatanda buldum OCZ iyi bir marka midir ? Tavsiyeler vatandan olursa cok iyi olur.tesekkurler

Bütçe nedir ?
  • quote:

quote:

Phenom 955 x4 ve 5870 li sistemim var 600W lik psu vardi dun bozuldu icine baktigimda kondansatorleri falan erimisti yeno birtane alicam moduler olursa cok iyi olur tavsiye.edebilirseniz sevinirim vatanda buldum OCZ iyi bir marka midir ? Tavsiyeler vatandan olursa cok iyi olur.tesekkurler

Bütçe nedir ?

220 den fazla olmazsa iyi olur hocam gerci baktim gozume carpti iyi fiyatli modeller modüler degiller ama yapacak birsey yok

• quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic--sea-m12ii-620--620w-80-plus-bronze-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

Onerin icin cok sagol hocam hazir inidirim varken su model hakkinda ne diyorsun vatan ariza durumlarinda daha ulasilabilir gibi 12V cikisi ayni sizin attiginizla ayni ve marka daha taninmis gibihttp://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020060-eu-cx-serisi-80plus-600w-moduler-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=65824 yok bu cok kotu derseniz sizin oneriyi alicam

• @Yukarda önerdiğiniz high power 750 lik çok aklıma yattı hocam indirimi iyi cidden ilerde belki crossfire falan yaparım 750 lik iyi olur benim attığım tek kanallıkmış sizinki çift kanal kanal başına 35 A onu alıyorum birazdanif] @Chris Brown
  • quote:

@Yukarda önerdiğiniz high power 750 lik çok aklıma yattı hocam indirimi iyi cidden ilerde belki crossfire falan yaparım 750 lik iyi olur benim attığım tek kanallıkmış sizinki çift kanal kanal başına 35 A onu alıyorum birazdanif] @Chris Brown

2 Psu da oldukça güzel fazlası ile işinizi görür.
  • Ne yaptıysam ne ettiysem eksenden siparişi tamamlayamadım arkadaşın netbooku ile girdim ondan mıdır dünden beri 10 kere vermişimdir sipariş birtürlü sepetten gitmedi ürün başka bir siteden yine böyle kaliteli f/p ürünü önerebilir misiniz zahmet olmazsa Pazar günü yerinden satın alma imkanım da var kadıköy eksenden öylesi en iyisi derseniz öyle yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 17 Ağustos 2013; 14:52:58 >
  • CX750M de alınabilir üzerine biraz daha koyup ama önerdiğim seasonic de oldukça güzel bir psu'dur.
  • tdp ile işlemcinin çektiği max w aynı şeyler değildir hocam yani 125w tdp li bir işlemci 125 w çekmez
  • quote:

Psu tam modeli ve diğer sistem bileşenleri nedir?

Brown hocam xıgmatek ın nrp vc603 modeli buna en fazla hangi ekran kartını takabılırım fx 6300 4,5 oc île

• @gtx295

Bana mı söylüyorsun bunu ?

@dexter342

HD7850 / HD7870 türü kartlar sorunsuz çalışır hocam. Ama çok aşırı Oc yapmanıza gerek yok. 4.0Ghz FX6300 oldukça ideal günlük kullanım için.
  • quote:

@gtx295

Bana mı söylüyorsun bunu ?

@dexter342

HD7850 / HD7870 türü kartlar sorunsuz çalışır hocam. Ama çok aşırı Oc yapmanıza gerek yok. 4.0Ghz FX6300 oldukça ideal günlük kullanım için.

Eyvallah Chris hocam son bi sorum olacak ben bu psuya 7870 xt takip ekran kartının lımıtlerıne kadar zorlasam bu psu kaldırırmı şimdiden teşekkürler

• İşlemci : 125W
    Ekran kartı : 220W
    ANakart+Ram+HDD+Fanlar : 125W

Toplam Gerçek güç : 470W.

bu yönteminiz bunu söylüyordu. fakat sistem 470 w çekemez.. çok bilmişlik taslamıyorum ama ben böyle anladım kusura bakmayın son zamanlarda moralim biraz bozuk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 18 Ağustos 2013; 20:41:11 >
  • Ben aynı psu FX8350 ve aynı ekran kartı ile cpu/gpu olabildiği kadar Oc yaptım banamısın demedi. Max. sınırına kadar Oc etsen yine sıkıntı çıkarmaz Psu. Ha üretim kaynaklı bir sorun vardır o ayrı mevzu.Şans.

@gtx295

Orada kolay örnekleme yapılıyor sadece. Sorgulanacak bir durum yok çünkü yanlış yok. Son kullanıcının (Standart ev kullanıcısının) basit şekilde çözümlemesi için o şekilde yazılmış. Müsait zamanda akıla takılan diğer mevzuları açıklarız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 18 Ağustos 2013; 20:44:02 >
  • ahh. hocam sormayın ya kafam uçtu gitti.. benim.. daha yeni jeton düştü.. özür dilerim tdp ile max çekilen w karıştırıyor çogu kişi zannediyorki 200 w tdp li işlemci 200 w çekecek tekrardan kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.