Şimdi Ara

PSP vs 3DS(yada XL) [PSP3004 ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el 150-250tl civarında el konsolu almayı planlıyorum.Bu aralar arkadaşımda psp3004'ü ile arada sırada oynuyorum GTA VCS,Avatar,Pes 2014 falan.Ama GTA VCS kasıyor sanırım biraz soğuk bakıyorum yani.

Daha önceden ps2 de 007 james bond,gta vsc/vc/sa,crash,nfs carbon oynadım.Yani exclusive oyun oynamadım.Yani psp oyunları bana hala yeni geliyor.Oyun gelmiyor,dinozor oldu demeyin yani

Fakat kafamda ise eskiden oynadığım mario,zelda falan filan var.Ve 3DS'de Pokemon X&Y beni çekiyor sizce hangisini önerirsiniz.

PSP alırsam PSP oyunları olacak.Ayrıca NES,SNES,N64,DS,Gameboy,Gameboy Color,Gameboy Advance emulatör varmış yani bu iyi bişey ama 3ds emu. sanırım yok yani pokemon x&y yok

Ama 3ds alırsam da pokemon alacağım ve daha iyi bir optimizasyon ile nes,snes vs. oyunları oynayacağım

Cevaplarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 8 Nisan 2014; 18:15:02 >

• Gorkemq kullanıcısına yanıt
    nintendo almak istiyorsan 3ds, ds'i bırak.. Wii al

el konsolu almak istiyorsan psp

3ds emulatoru yok olsada 3d oynayamazsın zaten.. oyun fiyatlarına bakacak olursan psp'de bu sorun değil ama 3ds oyun fiyatları yüksek.. 3ds'in oyun çeşitliliği psp'nin 100 metre yanına yaklaşamaz.. ekran küçük.. 3d olayı güzel ama 10 dakika sonra gözleri ağrıtmaya başlıyor

psp'de bir çok emulator (ps1 oyunları dahil) ayrıca tonla psp oyunu oynarsın, god of war'u bir ps3'te oynamak var birde burada.. psp'te oynamanın zevki çok başka.. üstelik 4,3" ekranda.. film izlersin, müzik dinlersin, tv'ne bağlarsın, wi-fi'a bağlanıp skype kullanırsın vs
  • Amaç yeni nesil konsol mu ? yoksa taşınabilir bir emulatör cihazına sahip olmak mı?

Yeni nesil el konsolu istiyosan tartışmasız 3DS.Sony vitada pspde bulunan donanımsal eksikleri kapattı.2. analog,dokunmatik ekran vs .Fakat oyun sorununa bir çözüm bulmuş değil. PSP ye desteği çabuk kesmişti.Vitaya destek bile vermiyo o derece eski PS2,PS3 oyunları,pc sürümünü çok ucuza alabileceğin indie oyunlar hariç doğru düzgün exclusive yok (Tearaway hariç)Vita bu haliyele PS4'e yancı olmaktan öteye gidemeyecek.

PSP ye gelince emulatör olarak iyi bir seçim.Oyun olarakta eli yüzü düzgün max 10-20 adet oyunu var.RPG ve anime oyunlarını seviyosan bu sayı artabilir.PSP de PS2 ye çıkmış oyunların remake'i veya yan oyunları var.Zamanında PS2 de oynamadıysan onlarıda katabilirsin.Ben konsolu 2008 başında aldım.İlk 1-2 yıl kendi oyunlarını oynadım o kadar.Sonrası emulatör ve yatarak anime izlemek için kullandım.PSP alanların çoğuda zamanla ya sattı yada oyun dışı özellikleri için elinde tuttu.

• Yeni ikinci el 2004 aldım ve acayip memnunum ben valla.Bu arada GTAda kasma falan yok.Büyük bir ihtimalle arkadaşının işlemci hızı default olarak kalmıştır veya .cso dosyasıyla oynuyordur.UMD den oynasa bile kaplamaların geç yüklenme sorunu olur diskten okumaya çalıştığı için.En stabili .iso dosyası ile 333 MHz hızındayken oynamak.O zaman kasma falan olmuyor

O kadar çok oyun var ki PSP için anlatamam.Kenarda sırf PSP için çıkan 149 oyunum var (kendim indirdim hepsini) + N64, Dosbox, Capcom Classic ve GBA emulatörü indirdim.Bunlar içinde toplam 1 gb'ı geçik oyun indirdim Kısacası PSP'ye isteyen 2 yıl yetecek oyun bulur.Hem oyunlar hardcore.İlk önce kendine sor Mario,Zelda falan mı oynamak istiyorsun yoksa GTA, GOW, MOH, BIA gibi hardcore oyunları mı oynamak istiyorsun.Ona göre al konsolunu.

• psp'deki oyun arşivi hangi el konsolunda var.. üstelik arkadaşın dediği gibi, hardcore oyunlar

sırf tekken 6, god of war, split second, need for speed underground, mortal kombat, fifa, fifa street, nba 2k13 gibi oyunlar için bile alınır
  • 125TLye analogu biraz sorunlu PSP aldım;kutusu,orijinal şarj,usb kablosu,nba11,8gb kart ile geldi.Analog kendiliğinden yukarı ve aşağı hareket ediyordu.Bir kaç fiziksel hamleyle sadece sağa ve sola dönülebilir harekete kilitledim, bunu tamir ettireceğim yakında.

Oyun olarak Jucied 2,NFS MW,Tekken6,GTA VCS/LCS falan filan da yükledim.

Çoğu platformda olan Flappy Bird,Minecraft(PSP'de Lamecraft),Doodle Jump,Counter Strike yükledim

Emulator olarak NES emulator(Mario,Contra,Bomberman,PoP vsvs)(Duck Hunt çalışmıyor :D:D) var

GBA emulator(Yugioh,pokemon,alaaddin,crash bandicoot) indirdim zaten hayvan gibi oyun dolu şu an kart 1000 küsür NES oyunu ve 10 tane GBA oyunu var(zamanla çoğalacak)

Ama düzgün DS emulatoru bulamadım tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Ayrıca 16GB yada 32GB tavsiyesi bekliyorum.
    Bir de MicroSD-->Duo Pro aparatı nasıldır?
  • 3ds alsaydın en azından güncel oyunlar çıkmaya devam eden bir cihaz almış olacaktın.
  • http://www.youtube.com/watch?v=1VbcAf7fLlM
    Kontroller garip botlar ezik ama başka arkadaşımda da psp var öyle multiplayer zevkli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.