Şimdi Ara

psp vita psn kardeşligi katılmak isteyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 oldugu gibi vitada psn üzerinden oyun alabilme şansımız olursa toplanalım usa psn'de baya makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 26 Nisan 2012; 1:28:27 >

• Ps3'te olduğu gibi vitada psn üzerinden oyun alabiliyorsun. Ben bizzat psn card ile para yükleyip usa psn'den oyun aldım baya. Ayrıca hesapta değiştirebiliyorsun ama aynı anda çoklu hesap kullanma hakkı yok. Yani eğer hesap değiştirirsen bütün ayarlarını tekrar yapman gerekiyor.
  • Bu kardeşliğe katılmak isteyenler MS ye format atmak zorunda olduklarını unutmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Bu kardeşliğe katılmak isteyenler MS ye format atmak zorunda olduklarını unutmasın.

MS'ye format atmadan hesap değiştirebiliyorsun. Bizzat jp ve usa hesabı kullanan biriyim :D Hee tabii kardeşlik muhabbetini detaylı bilemediğimden anca bu kadar yorum yapabilirim.
  • Peki bunu nasıl yapıyorsun?
    MS'ye format atmadan restore yapınca karttaki eski hesabını buluyor alet ve uyarı veriyor.Bu sen misin diye.Eğer evet dersen o hesaptan giriş yaptırıyor sana eğer hayır dersen MS'yi kullanabilmen için format atman gerek diyor.Ona da hayır dersen MS'yi format atana kadar veya eski psn hesabıyla giriş yapana kadar kullandırtmıyor sana.
  • Ben açıkcası demolarda denedim, full oyunlarda denemedim. haklısın aslında. Demoların bazılarında problem yapıyordu bazılarında ise hiç dert etmeden çalışıyordu. Full'ler için de aynısı olacağını düşünmüştüm. Yani oyundan oyuna fark eder diye düşündüm ama denemedim.
  • Arkadaşlar ms format atmama ragmen hala Sıng Up kısmını gorup makinadaki mevcut kullanıcıyı silip yeni kullanıcı hesap kayıt edemıyorum nereden nasıl oluyor yardım lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazekici

Arkadaşlar ms format atmama ragmen hala Sıng Up kısmını gorup makinadaki mevcut kullanıcıyı silip yeni kullanıcı hesap kayıt edemıyorum nereden nasıl oluyor yardım lütfen

sadece MS'ye format atmak yetmiyor olabilir. Sistemin kendisini de formatlamayı dene.
  • ne varsa atıyorum olmuyor. sisteme nerden format atılıyor? restore sıstem yaptım ms format yaptım ınanın cıhazdan sogudum 3 saatdır ugrasıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.