Şimdi Ara

PSP ve 8GB Hafıza Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony bu hafta boyunca sürmekte olan Consumer Electronics Show fuarında önemli bir duyuru yaparak, 4 ve 8GB kapasiteli Memory Stick Duo kartlarını sergilemiş durumda. Kartların fiyatları henüz belli değil, piyasaya çıkış tarihleriyse net olarak belli değil, sadece 2006 yılı içinde satışa sunulacakları belirtiliyor. 4 ve 8GB kapasiteli bu iki kart özellikle Sony PSP sahipleri için önemli ürünler. PSP şu an için 8GB bellek kartlarını destekleyemiyor ama Sony'nin PSP için çıkaracağı yeni bir firmware ile 8GB bellek kartı desteğini de sisteme ekleyeceği tahmin ediliyor.

nette böle bi yazı okudum psp slimlerdemi desteklemiyo bu 8gb kartları onun icindemi firmware gerekiyo.. bu haberin altındaki yorumlarda biri böle demiş
    ''8gb 'ı kimse almaz..Firmware güncellerse oyun çalışmıyacak''

yani bunlarda korsan oyun oynanmıcakmı bilen varmı kullanan falan

hea ya bu haber eskiymiş ya yazıda 2006 yazıyomuş puhahaha simdi gördüm onu ben :D nese o zaman psp slimler kaldırıyodur buyuk ihtimal yani rahatca korsan oynayabilirmiyiz onu soram bari
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende 8 gb var. sorun yok gayet güzel oynanıyor

veri akış hızına ve oyunun loading kısımlarına önem veriyorsan orijinal al derim. çakma kartlar aleti resmen kasım kasım kastırıyor.
  • ok tskler ztn orjinal alcam netten bakıyorum orjinallere 230 var bi yerde bi yer 270 senin bildigin bi yer varmı dısarda ?
  • Okduğun yazının tarihi baya bir eski. PSP, 2.80 Firmware'dan sonra 4GB ve üstü hafıza kartları için destek kazandı. Gerek TR'de gerekse yurt dışında 8GB hafıza kartını sorunsuz kullanan bir çok kişi bulunmakta, azda olsa sahte kartlar yüzünden sorunlar yasanıyor. Sony 8GB Hafıza kartlarının fiyatı 225ytl'den başlıyor. Almak istersenwww.morfare.com adresine bakmanı öneririm.

Bunların dışında Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek yasaktır.

• adres icin sagol kaynak arttı
  • ben 210 YTL'ye aldım. bu sitede dragonstory'den aldım. psp'yi de ondan aldım gerçi. bi danış istersen benim gönderdiğimi söyleyerek
  • BEN DE 4GB SONY ALMAYI DÜSÜNÜYORUM.BANA ÖNEREBİLECEGİNİZ BİYER VAR MI?İNTERNETTEN UCUZ VE GÜVENİLİR BİYER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.