arkadaşın dediği gibi 30 ytl ye bitmiyo kardeş çakma alırsan sonra çok pişman olabilirsin hiç önermem
4GB idealdir. Bende şuan 7 oyun yüklü. Deliler gibi Fifa08 oynamaktan diğerlerine fırsat kalmasada arada kız arkadaşım PacMan III falan oynuyor, seviniyor garibim!
bende 4GB hafıza kartını 60 YTLye aldım
Valla çakma var khalkedondan aldım, 4 gb. Canavar gibi hiç sorun yaşamadım. Biraz şans meselesi galiba. Deneyip alırsan ve sorun çıktığında değişme garantisi varsa iyi olur çakmada.
bana 4gb bile yetmiyo sanırım bitane daha alcam
Oyun çok olunca 4 de yetmiyo 8'de. Hepsinin pspnin içinde olmasını istiyosun. Bende 4GB sandisk var yeterkiiste.com'dan 94 ytl'ye almıştım, yetmiyo. Gerçi kişien kişiye göre değişir. Bazısı atar 2-3 oyun sadece onlarla oynar bazısı her oyundan biraz oynamak ister o yüzden kart yetmez(700 MB'lık oyunlara küfür eder )
2 gb yetiyor bana bitane oyun oynarım ben çünkü. video her zaman mp4 izlerim. müzik dinlemem. o yüzden yetiyor. 8 saat film izliyorum daha ne alsın 2gb kart.
aman ha şunu yapmayın.. : benim 2 gb lık kartım veya 4 gb lık bir kartım üstüne bir de bir 4 gb lık kart daha alırım yolda biriyle işim bitti, diğerini takarım falan gibi şeyler yapmayın.. çünkü sık sık kart değişimi psp nin kart yuvasının elastik yapısını bozuyormuş ve sonrasında kartla psp arasında temassızlık yaşanıyormuş... aman dikkat arkadaşlar
arkadas bende ilk basta 2lik alıcaktım sonra vazgectim biraz daha veririm almısken 4 luk alırım dedim ve iyikide 4 luk almısım.benden sana 2lik kesinlikle yetmez su an 3 oyun 2 film biraz muzik ve bir kac resim var ona ragmen kartta hala bos yer var ve bunu gormek insana huzur veriyor ve kartın limitlerinide zorlamamak lazım.8lik kasar 2lik yetmez 4 luk mukemmel zaten 1.7 gb lık oyunlar var sadece 1 oyunla kart dolar.sunuda soyleyim ben dubaiden aldıgım icin rahatca 4 luk aldım tr deki fiyatlar keseyi zorlayabilir.
yakinda zaten 16 gb hafiza kartlari geliyo beyler biraz sabredin onlar gelince 8gb ler duser zaten 8 gb alirsiniz uygun bi fiyata
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme